Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Látom itt is feljött az örök vita, konténerizálni vs. nem konténerizálni. Tény, hogy amiket írsz abszolút igaz, de egy jól megírt compose file esetén tényleg csak vissza kell másolni az adatokat ha költöztetek, up és minden hasít tovább.
A systemd-s megoldást is használtam, az is egyszerű mondjuk mint a faék. Bár én Debian-on vagyok, ott az apt repókban ritka a friss verzió (van backport, de abban nincs qbittorrent-nox), így meg ha van valami ami a régiben nincs, megint csak egyszerűbb a konténer. Az overhead-je ellenére én perpill inkább ezt preferálom, de ennek is megvannak a maga árnyoldalai.
#45483Gabesz87
A portot megtalálod a qbittorrent konfig fájljában, de alapból talán 8080. Figyelj rá, hogy ha nem 0.0.0.0-ra van bind-olva, akkor lehet, nem éred el kívülről. Rendesen átirányított portokkal írhatod a külső IP-t, de ha ócskább szolgáltatói eszköz routol, akkor benne van a pakliban, hogy nem fog tudni Hairpin NAT-ot, vagy is a belső hálóról nem fog menni a külső IP használata.
Ha jól emlékszem, régen a qBit kliens is tudott amúgy remote-ként működni és akkor távoli instance-t vezérelt. Biztos tudja most is (webui-val használom). -
amargo
addikt
A qbittorrent-nox-ot nem ismerem, így lehet nem látom át megfelelően, hogy ez kimondottan miért kellene docker-be rakni. De én még egy curl-t is onnan használok..
Viszont szerintem meg is válaszoltad a kérdést, kb 4-5x többet "mókolsz" vele, mintha docker-be tennéd és még a központosítást nem is hoztam fel.
Ettől még ki mit szeret jobban, én jobban szeretem, ha 1db fájlba van összefogva minden egymáshoz tartozó (docker-compose, persze kell a config fájl is) és nem 4-5 helyen szétszórva.Ez a része tényleg ízlés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Diablo 3 Collector's Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest