- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #53 üzenetére
Én szurkolok a BD-nek de tényleg.
-
janes1976
őstag
Nu, sokáig gondolkodtam, hogy hozzászoljak-é a témához, de mivel lehet pár embernek segíteni tudok, úgy döntöttem hozzászólok. Opera alá egyáltalán nincs optimalizálva, a BD Toolbar egy rakás sz*r (opera alatt). Hol működik, hol nem. Ráadásul nekem olyan szinten lefogta a böngészést, hogy állati, viszont a gépet nem fogja. KIS-nél ez pont fordítva van. A másik, a magyar nyelv hiánya. Oké, hogy elvileg nem is szól, lehet ablak se jön fel, de én azért csak magyar vagyok és szeretek magyar nyelvű programot használni. A BD-nek nem kéne reklámozni hogy Opera alatt is fasza, mivel ez abszolút nincs így. Opera alatt semmi se jó. Aki Operát használ az életbe ne használja ezt a programot, mert csak szívni fog vele. Úgyhogy ment vissza a KIS, ráadásul a BD-ből nem lesz magyar. Mivel én csak szívtam vele, így lehet hogy fasza program, csak nálam nem ez jött le.
Lehet hogy ha másik böngészőt használtam volna, tökéletes lett volna minden. Csak az a fránya magyar nyelv hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest