- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
htc07
addikt
válasz
komputerdell #10007 üzenetére
nekem vannak ilyen block eruptereim még otthon pár darab a fiókban, 333mh/s, 5-ösért viheted darabját, tuti biznisz.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Ha képernyővédőt akarsz (valami pörögjön a képernyődön), akkor arra vannak ingyenes megoldások. Tehát felteszem pénzt szeretnél keresni. Tehát elköltesz 6000 Ft-ot, és azt szeretnéd, hogy legalább ennek visszahozza az árát. Nos ha utánaszámolsz, akkor nem fogja. Elvileg most azt látod, hogy jön az "ingyenpénz", de ha a VGA-d maxon dolgozik, akkor drasztikusan többet fogyaszt (+50-150W), mint ha csak üresen állna a géped, és ez pénzbe kerül, ha felszorzod (órák / napok), akkor nem is kevéssel. Gyakorlatilag már ezt se fogja kitermelni, nem hogy az eszközbefektetést.
Ha nem VGA-t nézünk, hanem ilyen "külső" hardvert, arra ugyanez igaz lesz. Én ha jól rémlik 2 éve szálltam ki az usb-s minerekből, akkor még 28 db ilyen miner kitermelte 0-ra azt hogy a gép 24 órában ment (de az árukat már nem hozták vissza). És 2 év BTC terén nagyon-nagyon sok idő -
csaba951
veterán
válasz
De most szerinted az ÖSSZES fórumtárs hülye, hogy nem vágnak bele egy ilyen lehetőségbe? Vagy már túl sok pénzünk van és nem akarunk még többet keresni?
Szóval megható a lelkesedésed, de tényleg évekkel maradtál le buliról...
Még "ingyen árammal" sem érdemes vele foglalkozni, legalábbis kicsiben, végfelhasználóként. Millió dolláros befektetéssel, saját berendezéseket fejlesztve/gyártva TALÁN megéri. De ez se biztos...
-
csaba951
veterán
válasz
komputerdell #10004 üzenetére
A 35k-t minimum USD-ben érted?
-
siemenss65
tag
válasz
komputerdell #10004 üzenetére
Ha a tízszeresét áldoznád rá, sem jutnál túl messzire.
Minden amit írsz, ma csak visszaemlékezésként érvényes úgy, hogy "bárcsak tudtam volna ezt négy évvel ezelőtt!" Szóval a szemüveg amin keresztül szemléled a dolgot, négy-öt éve elavult. -
csaba951
veterán
válasz
komputerdell #9998 üzenetére
LTC fronton ugyanez a helyzet. A kalkulátorba totál rossza hash rate-et írtál be. Az 5970 LTC-n kb. 750 kh/s-et tud. Na, ezzel számod újra!
Hidd el, amikor megérte, rengetegen rácuppantak erre. Meg a többi coinra is. De VGA-val már évek óta vége van a bulinak!
-
mepet
addikt
válasz
komputerdell #9993 üzenetére
Én eddig 2-szer kötöttem bárbányászati szerződést, egyszer nulla haszonra jött ki a végén a buli, másodszor átvertek, de szerencsésen visszakaptam a lóvém...
(#9998) komputerdell: vedd figyelembe, melyik coin milyen algo-t használ, és melyik célhardver melyiket!
-
csaba951
veterán
válasz
Mondom, lapozzál! Bánya bérbeadás talán megéri - a bérbeadónak!
-
Elbandi
aktív tag
válasz
Itt a kalkulator hozza: ezzel a sebesseggel kb 4$-t keresnel...
-
Reggie0
félisten
válasz
Hat nem igazan. A felhos banyaszat leginkabb a szolgaltatonak jo. Ha nagy biznisz(nagy hozam, vagy kis riziko) lenne a banyaszat, akkor nem adna berbe senkinek.
-
válasz
komputerdell #9991 üzenetére
Jó reggelt, csipkerózsika, át tetszett aludni az elmúlt pár évet. Bányászni jelenleg csillével és csákánnyal éri meg.
-
csaba951
veterán
válasz
komputerdell #9991 üzenetére
Több évvel lekéstél már erről!
Már évek óta csak speciális célgépekkel "éri meg" csinálni. Vagy még azokkal se...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest