-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cole86 #15321 üzenetére
Mit fogsz itt ezért kapni ezért....
Megfigyeltem hogy van itt pár fan, és ha rosszat írsz a BTC-ről neked esnek, megmagyarázzák ilyen olyan görbékkel hogy ez természetes. Viszont szerintem ez már nagyon nem az. 15 ezer körül gondolkodtam én is beszállok (nagyobb összeggel)...Akkor vitték is mint a cukrot, felment ugye majdnem 20 ezerig, 17 ezer körül tartotta magát, onnan meg mint a lavina, már ott tartunk 6 ezernél jár. Persze lehet visszamegy majd megint, de sok jót nem olvasni róla. Több országban betiltották,Facebook betiltotta a reklámozását, bankok se úgy állnak már hozzá mint régen....stb stb...Jönnek ezzel is többen hogy csak negatív híreket mondunk róla, de ha úgy esik mint a lavina csak kell keresni valami okot miért... Ugye jöhetnénk azzal is hogy viszont ha azt nézzük milyen hamar megugrott az ára, akkor ilyen is lehet hogy esik nagyon, ami tény és való, csak itt az a baj, hogy sokan akkor kaptak vérszemet mikor 10-15 ezer felé ment. Illetve itt azért már mérlegelni kell akinek van egy tetemesebb összege benne hogy vagy kiveszi a pénze felénél/harmadánál, vagy kockáztat, és meglátja mi lesz. Az eladásokból nézve pl ezen az oldalon 15 ezres árfolyamnál 3-4% volt az eladások, most meg 40-50%-nál tart, azaz elég sokan menekülnek belőle.
De még lehet nem ez a vég, tavaly év végén olvastam hogy januárba beesik 5 ezerre (írtam is), onnan meg megindul megint, na most ez pár hetes csúszással meg is történt majdnem, csak ki tudja innen megindul e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest