Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Chrystall
üzenetére
Akkor gondold el, amikor én elhatároztam hogy kriptózok, és felregeltem 4-5 különböző oldalra, mindenhol KYC, és mindenhol valami számot is rá kell írni papírra és azzal szelfizni, és én is belefutottam abba, mikor kértek tőlem valami bankszámlakivonatot vagy utility billt amin az én nevem van, a bankszámlakivonatos pdf-et amit a bank generált, nem fogadták el, mert valami hiányzott róla, és erősen izzadtam mert nem tudtam hogy mi mást tudnék felmutatni, itt albiban nem az én nevemre jönnek a számlák, az volt a szerencsém hogy viszont az állandó lakcímemre 1 számla az én nevemre szokott jönni, úgyhogy azt tudtam beküldeni, azt elfogadták.
Ez ilyen. -
-Skylake-
addikt
válasz
Chrystall
üzenetére
"És te veszel nekem hozzá olyan telefont amin elfut? "
mármint mi, a binance app ? a kenyérpirítómon is elfut. azert van egy nagyon cuki kontraszt a binance android app hw követelményén sírás és a crypto között. bár ha még mindig a w7 az istennél tartunk (külön tetszik amikor a vizualitását emeli ki valaki, mert az egy konkrét katasztrófa, a windows a 11-el KEZDETT el kinézni valahogy ) akkor igazából nincs nagyon miről beszélni, javaslom filmre fényképezni aztan azt a kepet bescannelni, ez a "digitális fotó" nyomatás ugyan olyan ökörség mint akármi. hesteg régenmidenjobbvót
btw én egyszer fotóztam dokumentumot a binance-nak , elsőre sikerült. persze én örök iphonennal nyomtam, a fotót is meg a dokumentum scan-t is. sőt , nem is csak simán lefotóztam , hanem Microsoft Lens-el csináltam , az rendes dokumentum scan. persze nem tudom nálad léteznek e ilyen megoldások 2004-ben , de már csak 3 évet kell várnod és megjelennek az első okostelefonok
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ez ilyen.