Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• P3Dr0

senior tag

válasz Cathfaern #9431 üzenetére

Szerintem sokan lehetnek hasonlo cipoben mint te mert az utobbi idoben nekem a banyaszasi sebessegem feljebb ugrott (vagyis a diff. eshetett le) ami gondolom arra utal hogy egyre tobben szallnak ki a bulibol. (ami nem feltetlenul rossz a bentmaradottaknak) :)
    Szerintem befektetni nemszabad mert ez amolyan hazardjatek :)
    Sok ember es szerintem legfokepp a nagy kinai banyak csak azert banyasszak a btc.t mert a hasznot dollarositva elnek meg es vesznek megtobb minert de alapbol ez a felfogas nem jo szerintem. A BTC nek masrol kell szolnia nem a dollarra valtogatasrol. Meg ugy altalaban a fiat ra valtasrol.

Szemelyszerint en nem tartom tokeletesnek az egesz rendszert es sok dolog nem vilagos szamomra pl. mar az sem.hogy a qt-wallet mondjuk 3 ev mulva mar 1 terabajtos lesz? Mert akkor az szep kis wallet lesz 10 ev mulva mert egy datacenter kell a penztarcahoz XD XD
    Vagy pl. ez az egesz privatkulcs-publikus kulcs mizeria (brainwallet, directort io).

En amugy banyaszok folyamatosan bar nem MO.n elek es itt eleg olcso az aram.
    Nem is foglalkozok a btc vel jelenleg. Hetente ranezek a gepekre es ennyi. Addig mennek a minerek mig mennek aztan max. jol kidobom vagy a kertbe asztal alatetnek jok lesznek. :)

Gondolom az XPY re gondoltal mint igeretes altcoin. En is raszaladtam a cumira es 6 dollaron vettem darabjat bar a tobbseget banyasztam de ugy vagyok vele az sem erdekel. Neha lefrissitem a walletet es kb. ennyi. A cloud miningba viszont csalodtam hala egnek nem fektettem bele csak teszteltem de mar akkor latszott problemas az egesz.

Kitudja mit hoz a jovo. Lehet eso, lehet ho.

Új hozzászólás Aktív témák