Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
ignorant
üzenetére
Azért szomorú látni ezt az Index színvonalat egy IT fórumon... És a legdurvább, hogy ennyi ideje, ennyi cikk után még mindig ennyien nem veszik a fáradságot, hogy utánanézzenek, ellenben arra igen, hogy több oldalas, sehova sem vezető vitákat generáljanak.
Bevallom, mikor először hallottam róla, nekem is az volt az első hozzászólásom, hogy ez mekkora egy piramisjáték meg a korai bányászok járnak jól vele és ma már vége az egésznek, de utána ahelyett, hogy trollkodtam volna, inkább átrágtam magam a hivatalos fórumokon meg a hivatalos oldalakon és így már "megvilágosodtam", hogy ez mekkora egy forradalmi ötlet.
És nem csak maga a pénz, hanem az egész protokol. Én például az BitMessage kapcsán megálmodtam egy teljesen decentralizált e-mail protokolt is (úgyis le kéne már cserélni, mert már elavult és nincs teljes értékű megoldás a spamekre).
Komolyan fáj olvasni a sokadik olyan mondatot, mint
- Biztos valami csúnya crackereknek vagy az NSA-nak számolnak a bányászok.
- Hülyeség az egész, mert simán lehetne ekkora erőforrásigény nélkül is hitelesíteni a tranzakciót.
- A kitalálók bármikor leállíthatják.
- A bányászok annyit csinálnak belőle, amennyit akarnak és a sok hülye meg megveszi.
- Nem lehet érte semmit venni, egyenlő azzal, mintha Monopoly pénzt osztanék.Csak a leggyakoribbak, amikre guglizással és 5 perces olvasással rá lehetne jönni, hogy mekkora hülyeséget állított az illető.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- OLED TV topic
- SUSE Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett GAMER + monitor PC! i3-12100F / RTX 3070Ti / PRO B760M-P / 16GB DDR4 / SSD 768GB
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest