- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- IMEI szám tiltva bankba? Google wallet nem működik.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grizlisandor #30 üzenetére
Bocsänat, valóban nem néztem végig a telepítési útmutatót. Csak a multbéli tapasztalataimból beszéltem. Viszont ha nem kötelezö a root akkor valóban müködhet...
Akkor a nagy kérdés már csak az hogy a jelenlegi appokat/beällításokat ät tudom költöztetni az új OS alá? -
válasz
grizlisandor #27 üzenetére
Az a fö gondom hogy van 4-5 féle fontos banki appom amik megkövetelik hogy a telefon rootles legyen. Azért még tudom húzni egy kis ideig a 12-es fö verzióval. De a security updatek hiänya miatt elöbb utóbb vältanom kell
-
válasz
7Heads Drago #3 üzenetére
4 éves a S10+-om. Semmi baja, csak azért kényszerülök cserélni a következő évben mert megszűnt a SW támogatás
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest