Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Silenzio
    addikt

A kutyafáját, Spiritnek igaza volt. A legújabb driverrel a játék kezdetén, a roncsoktól körülvéve a vízben úszkálva semmivel sem lassabb mint XP-n.

Lássuk az öszsehasonlítást: 162.15-ös driver (ha jól tudom ez volt fent):

Nálam, 650/850-re tuningvolva a 8600 GT-men ezen a ponton 20 fps volt. XP-n ugyanitt 30.
    A legújabb, 162.22-est feltéve: 25 fps lett alapórajelen!!! (bekapcsoltam még driverből a triple bufferinget)... Kikapcsoltam viszont a globális fényelést. Aztán óvatos tuninggal 625/825-ön 29-30 fps-re nőtt a sebesség. A globális fényeket visszatéve sem csökkent, szinte semmit sem.

További érdekességek: XP-n, 650/850-en a menüben 85 fps. A repülögépen az ülésben ülve 125 fps. Vistán 625/825-ön a menüben 125 fps, a repülőgépen 210 fps... Úgy néz ki, ha minden igaz, végre olyan játékot kaptunk ami tényleg gyorsabb Vistán, dx10-zel mint XP-n...

2 gondom van: 1. valami miatt csak 60 HZ-en fut Vistán. 2. A rivatuner rinyál hogy nem ismeri a drivert. Atitoollal is próbálkoztam, de a drivereit nem engedi fel a Vista, anélkül pedig működésképtelen. Van valakinek tippje Vista-VGA-tuningra?

Eagle16: a Steamet is meg lehet hekkelni, megpróbáltam, de mielőtt valaki warezolással vádolna, nem igazán akarózott neki a játékok többségét letölteni. A hekket csak azért használtam, mert képtelen voltam használható Half-life 1-re és küldetéslemezekre bukkanni torrenten. Szóval nem érdemes foglalkozni vele, csak ha pénzed is van tisztességesen játékot szerezni...

Új hozzászólás Aktív témák