Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Üdv! Ennek a topicnak az a címe hogy bios topic... Ezért bátorkodom feltenni a következő kérdéseket, hátha itt vannak hozzáértő emberek. Szóval. Nekem egy (gyári)INTEL D945PLRN alaplapom van amin végrehajtottam egy express bios frissítést 0.50verzióról 0.97 es verzióra.
És igazából a Biost csak most néztem meg tüzetesebben. van egy pár funkció amiről fogglmam sincs micsoda. Ezekre árnék választ.
Az első a BURN-IN MODE amely előtt felhívják a figyelmet arra hogy a proci károsodhat és hogy erre a warranty nem érvényes. Lehet ilyeneket állítani benne hogy burn-in mode host type (positive/negative),burn-in mode percentage (1től 4ig) , PCI burn-in mode (default/40 40 MHz)valamint PCIExpress bur-in mode(def/101,32Mhz/102,64Mhz,...+1,32Mhz ként)?
Mire jó a SW Single Processro mode?
Mire jó a PCI Latency Timer?
Mi az a HPET?
Ja naggyából ezekre.
És még esetleg arra hogy ha Kingmax 512 ramom van 2 db 533Mhz akkor hogyan kell és húzni és meddig lehet úgy hogy még stabil maradjon a rendszer? Kell rá hűtés?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest