- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Üdv! Ennek a topicnak az a címe hogy bios topic... Ezért bátorkodom feltenni a következő kérdéseket, hátha itt vannak hozzáértő emberek. Szóval. Nekem egy (gyári)INTEL D945PLRN alaplapom van amin végrehajtottam egy express bios frissítést 0.50verzióról 0.97 es verzióra.
És igazából a Biost csak most néztem meg tüzetesebben. van egy pár funkció amiről fogglmam sincs micsoda. Ezekre árnék választ.
Az első a BURN-IN MODE amely előtt felhívják a figyelmet arra hogy a proci károsodhat és hogy erre a warranty nem érvényes. Lehet ilyeneket állítani benne hogy burn-in mode host type (positive/negative),burn-in mode percentage (1től 4ig) , PCI burn-in mode (default/40 40 MHz)valamint PCIExpress bur-in mode(def/101,32Mhz/102,64Mhz,...+1,32Mhz ként)?
Mire jó a SW Single Processro mode?
Mire jó a PCI Latency Timer?
Mi az a HPET?
Ja naggyából ezekre.
És még esetleg arra hogy ha Kingmax 512 ramom van 2 db 533Mhz akkor hogyan kell és húzni és meddig lehet úgy hogy még stabil maradjon a rendszer? Kell rá hűtés?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AliExpress tapasztalatok
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Videós, mozgóképes topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest