Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProNoob
tag
válasz
Doky586
üzenetére
az engem se!
Rákerestem, hogy mitől van ez. Ez az úgy nevezett POST time, ami még a windows boot előtt van és akkor teszteli le az összes hardvert az alaplap. Még jól jártam időben másokhoz képest, mert vannak nálam sokkal lassabbak is. De még nem adtam fel, hogy csökkentsem ezt az időt. Csak azt nem tudom, hogyha kikapcsolom az ellenőrzéseket, akkor annak lesz-e valami következménye. A régi alaplapom se ellenőrzött semmit, ha valami elromlik, azt úgyis észreveszem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Commodore 64
- Robotporszívók
- Delta Force (2024)
- Spotify
- EA Sports WRC '23
- DJI topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rákerestem, hogy mitől van ez. Ez az úgy nevezett POST time, ami még a windows boot előtt van és akkor teszteli le az összes hardvert az alaplap. Még jól jártam időben másokhoz képest, mert vannak nálam sokkal lassabbak is. De még nem adtam fel, hogy csökkentsem ezt az időt. Csak azt nem tudom, hogyha kikapcsolom az ellenőrzéseket, akkor annak lesz-e valami következménye. A régi alaplapom se ellenőrzött semmit, ha valami elromlik, azt úgyis észreveszem.