Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProNoob
tag
válasz
Doky586
üzenetére
az engem se!
Rákerestem, hogy mitől van ez. Ez az úgy nevezett POST time, ami még a windows boot előtt van és akkor teszteli le az összes hardvert az alaplap. Még jól jártam időben másokhoz képest, mert vannak nálam sokkal lassabbak is. De még nem adtam fel, hogy csökkentsem ezt az időt. Csak azt nem tudom, hogyha kikapcsolom az ellenőrzéseket, akkor annak lesz-e valami következménye. A régi alaplapom se ellenőrzött semmit, ha valami elromlik, azt úgyis észreveszem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen egeret válasszak?
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NIOH 3
- Spórolós topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rákerestem, hogy mitől van ez. Ez az úgy nevezett POST time, ami még a windows boot előtt van és akkor teszteli le az összes hardvert az alaplap. Még jól jártam időben másokhoz képest, mert vannak nálam sokkal lassabbak is. De még nem adtam fel, hogy csökkentsem ezt az időt. Csak azt nem tudom, hogyha kikapcsolom az ellenőrzéseket, akkor annak lesz-e valami következménye. A régi alaplapom se ellenőrzött semmit, ha valami elromlik, azt úgyis észreveszem.