- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Renderképek a Z Fold8 friss specifikációja mellé
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiee
csendes tag
Üdv!
Tudtok olyan megoldásról, amivel BIOS-ban megjelenő szériaszámot át lehet írni/másolni?
Szervizben volt a laptopom, azt mondták kicserélték a komplett alaplapot (100 ezres tétel, pedig csak a HDMI port volt rossz). Kicsit szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban, egyrészt mert értelmetlen kiadásnak tartom az ő részükről, másrészt meg mert az összes BIOS beállításom megmaradt és a szériaszám is maradt a régi, ugyanaz ami a gép alján is megtalálható. Hivatalos márkaszervizben csinálták, felhívtam őket (vissza kell vinnem, mert a másik hibát nem javították rendesen) és rákérdeztem az alaplap cserére is. Mondták, hogy persze cserélték. Kérdeztem hogy akkor miért stimmel a szériaszám, mondták hogy simán át lehet vinni az új lapra a réginek a számát. Nem tudom elhiggyem-e, én még nem hallottam ilyen megoldásról. Ezért kérdezem a ti véleményeteket, találkoztatok már vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L14 G4 Ryzen 5 7530U Gyári Garancia Radeon Vega 16Gb Ram Boltból Számlával
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest