Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Nem sikerült dűlőre jutnom a dologgal. Valami oknál fogva a processzort húzni akarja a bios vagy azt "hiszi", hogy én állítottam magasabb óra jelre, ami nem igaz. Bekapcsolásnál minden esetben 3x indul újra, majd negyedszerre írja ki ezt a piros szöveget. Aztán nyomok egy Ctrl+Alt-Del-t újraindul és utána oké a dolog. Be bootol a rendszer is.
1) Nyomtam egy default bios opciót
2) Kivettem az elemet a lapból
3) Vettem egy új elemet is, gondoltam hátha lemerült és nem tárolja a beállításokat.Mind ezek ellenére semmi.
Olyan előfordulhat, hogy a bios megy tönkre, vagy a lap egyes részei szállhattak el?Az bosszant, hogy mikor át áll nagy nehezen alap beállításokra és be bootol a rendszer akkor a gép működik rendesen csak a leállítás adja be neki a kulcsot.
Tudnátok nekem ez ügyben némi tanácsot adni?

T
Új hozzászólás Aktív témák
- KINGSTON FURY 2x16GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KF552C40BB-16
- MSI MPG X570S EDGE MAX WIFI Alaplap !
- ASUS PRIME B460M-A R2.0 - OEM, Magyarul se doboz, se io shield, se semmi. CSAK A LAP
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Alaplap
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyan előfordulhat, hogy a bios megy tönkre, vagy a lap egyes részei szállhattak el?