Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Nem sikerült dűlőre jutnom a dologgal. Valami oknál fogva a processzort húzni akarja a bios vagy azt "hiszi", hogy én állítottam magasabb óra jelre, ami nem igaz. Bekapcsolásnál minden esetben 3x indul újra, majd negyedszerre írja ki ezt a piros szöveget. Aztán nyomok egy Ctrl+Alt-Del-t újraindul és utána oké a dolog. Be bootol a rendszer is.
1) Nyomtam egy default bios opciót
2) Kivettem az elemet a lapból
3) Vettem egy új elemet is, gondoltam hátha lemerült és nem tárolja a beállításokat.Mind ezek ellenére semmi.
Olyan előfordulhat, hogy a bios megy tönkre, vagy a lap egyes részei szállhattak el?Az bosszant, hogy mikor át áll nagy nehezen alap beállításokra és be bootol a rendszer akkor a gép működik rendesen csak a leállítás adja be neki a kulcsot.
Tudnátok nekem ez ügyben némi tanácsot adni?

T
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! ASRock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan előfordulhat, hogy a bios megy tönkre, vagy a lap egyes részei szállhattak el?