- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok. Ha úgy veszem ide is tartozhat a kérdés mert az op rendszer telepítöje nem látja a hdd-t a bios még igen.

Adott ez a lap van rádugva egy IDE DVD és egy SATA HDD. A Bios mindent lát sőt a régi win7 is megpróbált elindulni (mondjuk lehetetlen hogy menjen mivel alaplapcsere volt) de nem is ezt akarom kihozni ezt csak azért írtam hogy a HDD jó.(A régi lapban tökéletes volt) Telepítéskor nem látja se a win7 se a XP a HDD-t mindkét rendszer megakad ott hogy nincs vinyó. Van valami trükkös beállítás a biosban? Szerintem valami RAID dolog lehet mondjuk próbáltam a BIosban a RAID ot állítani de akkor is ez a helyzet.
A nem induló gépek topikjában nem tudtak segíteni igaz hardveresen minden rendben van az alkatrészek külön ki lettek próbálva.
De azért megy a kérdés a windows topikba is hátha ott a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- SK Hynix Ram DDR5 5600 MT/s 2x8 GB
- MAG Z590 TOMAHAWK WIFI - 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új, felbontott Corsair 48GB (2x24GB) KIT DDR5 8000MHz CL38 Vengeance RGB CUDIMM XMP - 10 év gari!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest