- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmuerte
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tudna valaki segiteni nekem? Van egy Abit AL8 V alaplapom amin egy Intel Celeron 2.8GHz proci van, 2 x Kingmax DDR2 512MB valamint 2 x Samsung 512MB RAM. Videókari egy ATI Radeon X1300 256MB. Most tettem egy 80 GB-os Seagate winyót a 120-as Maxtor helyett mert bad sectoros volt, nem bootolt.

Szóval... nem tudom, ki mennyire ismeri ezeknek az alaplapoknak a POST kódjait, de nekem elindul szépen a számláló az alaplapomon C1-ről és 45-nél megáll, nem kapcsol ki a gép csak áll és nem ad videó jelet. Előtte egy MS Industries 153W-os (!) táp volt benne, és azzal folyamtosan sipolt is ráadásul, de gyorsan tettem át bele egy 400W-osat. Már nem sipol, tehát tápellátása megfelelőnek bizonyul, azonban képem még mindig nincsen, és a kábel nincs kihúzva,megtörve, stb mielőtt erre gondolna valaki. Próbáltam másik videókártyával is, és az sem hozott semmi változást. A furcsa, hogy előtte telepitettem egy XP SP3-at és szépen ketyegett a rendszer. Tettem fel a drivereket és közben elinditottam egy Everest hardverriportot, amikor egyszer csak megállt, és azóta fennál ez a helyzet.
Alaplapom szállt volna el? Légyszi irjátok meg, ha van van, vagy volt valakinek hasonló tapasztalata, mert Abiték hires 24 órás Supportja annyira nem töri magát a válasszal.
Köszi előre is minden épitő jellegű kommentet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Hibátlan - KINGSTON 16GB 2666MHz DDR4 CL19 memória modulok
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs