Hirdetés
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Macrodroid
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozsó
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok...
A gondom az lenne, hogy van egy 2 procis alaplapom (Asus CUV4X-D) 2 db 1 ghz-es Intel Pentium prockóval és azt a jelenséget produkálja a gép h akármennyi RAM-ot teszek a gépbe (512-es modulok), mindig csak 512 Mb-ot lát (BIOS-ban, Windows-ban egyaránt). 3 rammal próbálkoztam. Külön-külön mindegyik memóriafoglalatban felismerte. 2 db registered DRAM, a 3. sima. Mindegyik Kingston. 2 teljesen egyforma. Ha csak a 2 egyformát teszem be, akkor is 512-t lát. BIOS frissítés után is megmaradt a jelenség
Aki jártasabb ezen a téren, kérem segítsen. Már nem tudom, mit csináljak, mit hogyan állítsak be a BIOS-ban 
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- BMW topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZIDOO médialejátszók
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- További aktív témák...
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aki jártasabb ezen a téren, kérem segítsen. Már nem tudom, mit csináljak, mit hogyan állítsak be a BIOS-ban