Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
már régebben is kérdeztem, de sajna nem kaptam rá olyan választ, melyet most felhasználhatnék: tehát: adott egy Asus P4P800-VM lap, 1011-es BIOS-al. szegénykének nem jó a szenzorja, belefagy az újraindításokba, meg ha nincs kedve nem mindig indul el... fizikailag nincs semmi baja (legalábbis én nem találtam sérülést rajta)
abban reménykedek, hogy egy BIOS frissítés megoldaná ezeket a problémákat, főleg az utolsó kettőt... azonban:
ez a lap (tudomásom szerint) nem támogatja a Windows alóli frissítést, csak DOS-ból... a problémám, hogy se floppy meghajtóm, se pendriveom, se semmi olyan cuccom nincs, amivel el tudok indítani egy DOS-t...van itthon egy Vortex Admin Tools nevű program csomagom, mely főleg vinyó karbantartó progikat tartalmaz, de van rajta egy Win98 indítás is, direkt BIOS flasheléshez... a gond hogy ez még az optikai meghajtót sem látja, a vinyóim pedig egytől egyig NTFS rendszerűek, így azokat sem fogja... van egy mp4 lejátszóm ami FAT fájlrendszerű, de sajna azt sem látja...
esetleg nem tudtok egy ilyesmi programot, amit ki tudok írni egy CD-re, és tudok róla DOS-t bootolni, és talán még az mp4 lejátszómat is látná, akkor arra másolnám a BIOS fáljokat
vagy ezen kívül tudtok javasolni valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, full doboz
- Eladó DDR4 Notebook memória 8 GB + 4 GB 2133 Mhz
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- Eladó alaplap Asus TUF GAMING B560M-E + Intel I5 11400 processzor
- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest