- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabaspecial
tag
Sziasztok!
Adott egy GA-H61M-S2V-B3 alaplap. Összeraktam egy házba egy I5 3570K-val, nem adott semmi képet sem. Kölcsön kértem egy I3 3220-at, azzal sem. Ezek 22nm-es procik. Vettem egy 32nm-eset, hátha nem az alaplap rossz, hanem nincsen frissítve a bios-a a legutolsó kiadottra. A kérdésem az,hogy a legelső bios óta kijött kb 7 vagy 8 frissítés. Ezeket egyesével kell lefrissíteni vagy elég csak a legutlsó felrakni? -
csabaspecial
tag
Sziasztok!
Régi Dell gép BIOS-át szeretném frissíteni. Tavaly adtak hozzá ki új verziót. Sajnos nem sikerül nekem, pedig régebben csináltam már ilyet. Elindítom az alkalmazást Windows 10 alatt és kiír egy hibaüzenetet, hogy nem fér hozzá a flashez vagy mihez, ehhez hasonlót.... -
csabaspecial
tag
Sziasztok!
Tudom elég régi gépről van szó, mégpedig Dell Optiplex 745-ről....Úgy vettem észre van rá idén megjelent bios frissítés. Próbáltam egy a Dell oldaláról letöltött alkalmazással frissíteni a biost win10 alatt, de kiírt valami hibaüzenetet....Mit tudok tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest