- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
- 

chibo csendes tag Már visszajeleztem amit eddig megtudtam.A qflash menube lépve(gondolom ezt írtad most le)nem frissiti szintén a biost.Pendrivot valamért nem látja ha qflasht használom tehát csak kisfloppyval tudtam megoldani.De mikor elkezdte volna írni akkor kiirta hogy update failed ennyi.Olvastam az oldalon a leírásodat és nem segített épp ezért írtam be ide és más topikba is.Elemet kivettem fél orára áramtalanit de nem segitett.A gariztatás nem érdekel mert az alaplap teljesen jo mukodik.Csak legrégebi bios van rajta ennyi.De mivel nem kezeli olyan jol a memoriát szeretnék egy frissebb biost.Kösz amiket írtál de a személyes megjegyzéseket felejtsd már el mert nem érdekel.Nem kell válaszolnod és ennyi mert mindig hozzáfüzöl valamit. 
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest