- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gamer21
tag
válasz
MrDerekas #3917 üzenetére
Én is azt hittem, de nem sajnos!
Én ma délután csináltam meg a bios frissítéseket, nekem 1.5 volt alapból és szépen növekvő sorrendben kellett frissítenem a hogy The Goth mondta.
Aztán 2.5 megálltam, kiváncsi voltam hogy onnan az alaplap bios megtudja e frissíteni magától 2.6 és onnantól már sikerült neki, és minden rendben hála istennek. -
The Goth
tag
válasz
MrDerekas #3917 üzenetére
Röviden, tévedsz. Kicsit kifejtve: Sok esetben egy adott biosra való frissítés megköveteli egy korábbi konkrét bios verzió meglétét, ezért nem ajánlott ilyen 5-6 biosnyi ugrásokat „egyben letudni”, mert ez akár teljesen haza is vághatja a lapot. Csak néhány hozzászólást olvass vissza, és láthatod, hogy manuálisan sem lehet mindig. ...szerencsére. Előfordulhat, hogy nem minden lap szól emiatt, és engedi lefutni, (szerencsére azért a mai lapok elég hülye biztosak) de a végeredménye… Az automatikus frissítéseket ilyen esetekben ezért is nem futtatja le. Aki annyira sajnálja rászánni az időt, hogy megcsinálja biztonságosan, az vagy hagyja a francba, vagy megérdemli a következményeit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- 2x8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest