- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
The Goth #4192 üzenetére
Néztem a dátumot is, de megint elbizonytalanodtam, mert nem találtam az msi honlapon a laphoz 2019/01/22 -es dátumú biost. mert van 01/24 és 01/02 -es, de 01/22 nincs.
Na most letöltöttem a 01/24 -es release date verziót, kibontva valóban 01/22 a fájl dátum. Ez zavart engem össze. Most már így világos.
Köszi szépen a segítséget! -
válasz
The Goth #4190 üzenetére
Számomra nem egyértelmű az MSI oldalán az info, ott azt mutatja, hogy a 7A37v1E bios kell nekem hozzá. A CPU-Z -ban nem derül ki, hogy most ez az e ami fel van rakva. Vagy én nem látom. 7A37 azt írja, na de az összes így kezdődik, csak van a végén egy betű különbség. Azaz nekem ez az "E" -s kell. Amúgy a Biosban meg ez látszik:
-
-
MrDerekas
addikt
válasz
The Goth #3931 üzenetére
Nettó hülyeség az okfejtésed. A világ nem így működik és az ipar sem. A két évet általában írtam, nem az adott lapra fókuszálva.
Nem tudom mire alapozod a leírásod, de hogy nem tapasztalatra, az hétszentség. Ha már szakmai a topik, akkor ne teóriákat gyártsunk amivel sok bosszúságot okozhatunk egy-egy kérdezőnek.
-
SATA_boy
csendes tag
válasz
The Goth #3922 üzenetére
Köszi a válaszod és az infókat!
Az alaplapot (és a többi alkatrészt) még nem rendeltem meg, először elméleti síkon szeretném 'lefuttatni' a folyamatot (és van még pár kérdés a tarsolyomban), hogy megértsem mire van szükségem.
Hmmm, tehát a legbolondbiztosabb az lenne, hogy már eleve BIOS frissítéssel vásárolom meg a lapot. Az AQUA-t néztem ki (velük van a legtöbb tapasztalatom), ahol az alkatrészeket megvenném. Nem tudom ők vállalnak-e BIOS frissítést, de majd megérdeklődöm. -
The Goth
tag
válasz
The Goth #3887 üzenetére
Tárgytalan. Nem bírtam magammal, megcsináltam. Immáron a 2.30-assal fut. Hogy mennyire volt hasznos az majd azután derül ki, hogy újra letöltögettem és végigpróbálgattam azokat a disztrókat amikkel problémája volt. Szerencsére sima instant flash lefutott probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest