Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casey25
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni! Adva egy MAXDATA pro 6100x típusú laptop A probléma a biosnál van, amikor bekapcsolom a gépet, bejön a maxdata logó, utánna olyan sötét a gép mint az éjszaka! Flopy meghajtó nincs a gépben!
Csak DVD, 4db USB, kártyaolvasó + a szokásos portok! Hogyan tudnám frissíteni a biost??? Már próbáltam az elemkivételt az alaplapból (1 napig kinn volt), semmi változás! Kivettem a dvd-t, vinyót, elem ki, elem be, nem nyert!
A gyártó honlapjáról már letöltöttem a megfelelő biost!
Már csak a gépbe kellene valahogy bejuttatni!Valaki tudna nekem ebben segíteni???
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT!Kingston FURY Renegade Pro 128GB (4x32GB) DDR5 4800MHz KF548R36RBK4-128 vadi új memória
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest