- Google Pixel topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janpier
tag
Sziasztok!
Kis megvilágításra lenne szükségem. Előre is köszönöm, ha lesz aki közelebb visz a megoldáshoz.
Megakadtam egy Intel DG33BU alaplap bios frissítésével. Jelenleg egy 2007-es ( 0293 ) van az alaplapon.
Egy core 2 quad q9300-as kedvéért kellene rárakni a legutolsó biost. ( 2010-es; 0572 )
Próbáltam a flasht windows alól, illetve usb-ről is. Betölti a bois frissítést, de amikor el kellene indulnia akkor nem csinál semmit. Windows-os indítás esetén, kis várakozás után betölti a wint, kiírja hogy ok a flash; de természetesen nem történik frissítés, mert nem is látszik hogy csinálná. ( Csak kicsit tovább van fekete képernyő bootolás előtt. ) Usb-ről való bootolás esetén, végig megyek a lépéseken, és amikor indítania kellene a flash-t, újraindul a gép. ( Itt azért több a várakozás, de a flash itt sem indul el. )
Alaplapon a default beállításokkal próbáltam.
Már több alaplapnál frissítettem biost; windows-ból, usb-ről, cd-ről, még régen floppy-ról is. Eddig nem volt soha gondom. Néha volt cidri az áramszünet miatt, de mindig összejött.
Sajna még inteles alaplappal nem kellett csinálnom, ezért kérném a nálam tapasztaltabb fórum társak segítségét. Lehet hogy van a bosban valami beállítás, amit nem vettem figyelembe...
Elnézést a sok írásért, de próbáltam bővebben leírni.
A válasz(oka)t előre is köszönöm.üdv.: janpier
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Battlefield 6
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B85M -HD3 LGA 1150 Alaplap, garanciával!
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest