Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janpier

tag

Sziasztok!
    Kis megvilágításra lenne szükségem. Előre is köszönöm, ha lesz aki közelebb visz a megoldáshoz.
    Megakadtam egy Intel DG33BU alaplap bios frissítésével. Jelenleg egy 2007-es ( 0293 ) van az alaplapon.
    Egy core 2 quad q9300-as kedvéért kellene rárakni a legutolsó biost. ( 2010-es; 0572 )
    Próbáltam a flasht windows alól, illetve usb-ről is. Betölti a bois frissítést, de amikor el kellene indulnia akkor nem csinál semmit. Windows-os indítás esetén, kis várakozás után betölti a wint, kiírja hogy ok a flash; de természetesen nem történik frissítés, mert nem is látszik hogy csinálná. ( Csak kicsit tovább van fekete képernyő bootolás előtt. ) Usb-ről való bootolás esetén, végig megyek a lépéseken, és amikor indítania kellene a flash-t, újraindul a gép. ( Itt azért több a várakozás, de a flash itt sem indul el. )
    Alaplapon a default beállításokkal próbáltam.
    Már több alaplapnál frissítettem biost; windows-ból, usb-ről, cd-ről, még régen floppy-ról is. Eddig nem volt soha gondom. Néha volt cidri az áramszünet miatt, de mindig összejött.
    Sajna még inteles alaplappal nem kellett csinálnom, ezért kérném a nálam tapasztaltabb fórum társak segítségét. Lehet hogy van a bosban valami beállítás, amit nem vettem figyelembe...
    Elnézést a sok írásért, de próbáltam bővebben leírni.
    A válasz(oka)t előre is köszönöm.

üdv.: janpier

Új hozzászólás Aktív témák