- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eteke
csendes tag
Nem tudom van-e értelme hasonlítgatni, nem az olcsó kínai pc-k vetélytársa akar lenni. A Pi500 és a monitor egy komplett barkácsolós ökoszisztéma része, ami 8GB-al már elég jó netezésre is. A Raspberry Pi OS meg egy nagy kellemes és stabil rendszer 7/24-ben hangtalanul, minimális fogyasztás mellett teszi a dolgát.
-
tibaimp
nagyúr
Igen, az N100 erősebb jócskán, IGP szinten is: [link]
-
Busterftw
nagyúr
Biztosan, meg Valheim servert is lehet ra hegeszteni
A Pi vonallal az a baj, hogy nagyon sokszor dragabb, mint amennyiert adni kellene (msrp kozeli ar).
Annyiert meg mar van egy miniPC ami koroket ver ra es rugalmasabban felhasznalhato.
(meg ilyen Ryzen U-s procik is vannak, ha valakinek nem kell Intel, ott meg a fogyasztas is jobb) -
Hieronymus
veterán
A Pi500 monitorral kiegészítve kerül annyiba, mint egy Atomos alapgép. Ami hiába gyorsabb, nem sok előnyt nyújt a tartalom fogyasztás esetén. Izmosabb feladatra talán alkalmas kategória.
Ugyan ez a probléma a használt üzleti gépekkel. Nem a tartalom fogyasztásra vannak kihegyezve.
-
-
Egy jó billentyűzetbe tehetnének inkább ilyet :
https://www.lattepanda.com/lattepanda-sigma
de legalább ennek a deltáját.
Az azt hiszem sok mindenkinek megfelelne. -
Busterftw
nagyúr
Én akármelyik reviewt vagy benchmarkot nézem, az N100 gyorsabb (van ahol sokkal) mint a Pi5.
Persze nagyobb fogyasztással, konfiguraciotól függően.Jó hát most egy ilyen arm boardon aztán nincs ám minőségi túltervezés.
Nagyon sok csingcsangcsung mini pc már több generációs bejáratott márka. Nyilván csodákat el kell várni, de egy ilyen kis vacak használhatóságban köröket ver egy Pi5-re. -
Mostly Harmless
tag
tegyék egy Keychron K5-be, és akkor érdekel.
-
A commodore-generációnak biztosan nagyon bejövős, de mindenki másnak jobb/praktikusabb egy laptop.
-
Nekem is tetszik.
-
Carlos Padre
veterán
Nagyon kellemes, elgondolkodtam, hogy beszerzek egyet retrozni. Megvan a jo oreg home computer eleterzes benne
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- HP ProDesk 400 G5 Tiny /i5-8500T/8GB/SSD 256 GB - számla, gar,- használt
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000, 32GB, 1TB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest