Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

Meggyütt a pakk.

Sorry az ótvaros hulladék képekért (és ezek már az Irfanview-ban kicsit feljavított változatok...), de momentán Canon EOS nincs a háznál, csak egy XPERIA E. Az meg nem fényképezni való, pláne "speciális" szobai fényviszonyok esetén.. Azért az még kivehető, hogy mi micsoda. ;]

Szaúval ezt rendeltem kedd éjjel;

Mák, mert Roronát alig lehet kapni, Totorit még annyira sem, meg aztán a Meruru sem egy gyakran előforduló darab a polcokon. Azon a nagyon kevés helyen, ahol vannak is, csak egyik-másik pihen készleten (Totori meg kb. sehol, supergameren egyhetes rendelésre és az még a nagyon jó eset - pedig az kellett a leginkább), az a kevés ár is variálódik (felfelé) jobbra-balra, keresztbe-kasul kellene rendelni, Totorira várni (ha egyáltalán megérkezik). Szóval kicsit körülményes. Mármint, ha belföldi vásárlás (és EU kiadás) a cél.

Teljesen véletlen bukkantam a DVD Galaxis-ra (Van ennek köze a régi CD Galaxishoz? Mondjuk szerintem nem. Mindenesetre ott vettem anno a dobozos FF VIII-at, hamis törzsvásárlóival. ;] ), ahol MINDHÁROM volt raktáron (utolsó darab mindegyikből) és még a webshop ár is normális (6k). Mondom, húbazzeg, nem pont triót terveztem venni, de jobb élni a lehetőséggel, amíg van.

Most itten tart a PS3 kolleksön (mind you, 2013 decemberében kezdtem a dolgot);

A ToX 2 puzzle-t lefelejtettem a képről, meg a két kis artbookot sem vettem ki a dobozokból - így is alig fért az objektív elé szétterítve.

Már csak 50-60 cím kell, hogy a platform archiválásra kerüljön. :))

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák