- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fero02
nagyúr
válasz
SakalGSM2 #14581 üzenetére
Szerintem nem volt okoskodás. Poén lett volna, de nem vetted a lapot. Rengeteg sorry érte, de itt gyakran megy a laza szövegelés...nem árt, ha megtanulod kezelni a poénokat.
Én pl semmivel se kezdtem és nem is fogom. Nekem van fix emberem, akinek a munkájával maximálisan elégedett vagyok. Engem csak a puszta kíváncsiság vonzott ide, de hogy hozzá nem kezdenék egy ilyen dologhoz, az qrvaisten.
-
gliga69
tag
válasz
SakalGSM2 #14581 üzenetére
Hali!
Nehézkes lesz elindulni a géppel a kis felületű alsó fűtés miatt, de nem reménytelen.
Szerintem próbálkozz hulla asztali lapokkal, vagy bármivel ami kézbe akad és elég vastag, és van rajta bga.
a helyedben 4-5 percnél rövidebb profillal nem próbálkoznék, a panelhőmérsékletet venném referenciának felülről, és azt 160 fok körülig engedném, felülről meg kísérlteznék. -
Tamás9x
őstag
válasz
SakalGSM2 #14571 üzenetére
Félreérted a dolgot
Ha írsz ide van használt gép minőségibb olcsóbban és még garanciát is vállalnak rá, újonnan venni gépet az első körben badarság, a garancia jó de drága annyiért veszel egy komolyabb használtat. Itt jót akarnak az emberek kivéve a makkforrasztósok, de azokra rájössz úgy is idővel, hogy kiket takar.
"Örülnék ha az ilyen beszólásokat megtartanátok magatoknak ! Köszönöm !" Ők is kicsi géppel kezdtél tudják miről beszélnek. Ha nem lenne jobb alternatíva akkor nem szólnának be. Ne vedd magadra.
-
SakalGSM2
csendes tag
válasz
SakalGSM2 #14571 üzenetére
Ja igen azért még valami... sokan még a töküket vakarták az első magömlés után közöttetek, amikor én már szervizben dolgoztam.Igaz ehhez a munkához újként állok neki, de 40 év felett is képes vagyok tanulni ha kell, és érdekel a dolog.
Téma OFF.
KillHates neked pedig köszönöm. Egy normális ember legalább van itt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DOOM - The Dark Ages
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest