Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpisti35
csendes tag
válasz
kikihun #4278 üzenetére
Én is kb. azóta szeretném tanulni, de amikor 28 évesen bementem a suliba, hogy szeretnék nappali tagozaton tanulni akkor azt mondták, már túlkoros vagyok, menjek egyetemre ha akarok, oda akkor még nem akartam. Most jött el az ideje, hogy megbarátkoztam az egyetem gondolatával, de itt Angliában az elmúlt 1 hónap tapasztalata alapján amit az egyetemen töltöttem túl sokat nem fogok tanulni :-(
Én meg nem merek addig hozzányúlni a raktáron lévő kb. 200 laptopnak amíg nem vagyok biztos benne, hogy mit csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban tilos hirdetni!
Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Metal Gear Solid
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest