- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
mobileman #1661 üzenetére
De. Nem a hotol vetemedik. A ket szelet fogja csak a "keret" es kozepen egy rugo alulrol nyomja fel a chipet. Ez egy gagyi. Itthon meg meg nincs masik. Sebaj majd holnap kifejlesztek valamit. Van neked keszleten elado? Meg golyo is kellene majd.Meg flux, meg minden mert sokminden amugy is fogyoban.
-
ielektros
senior tag
válasz
mobileman #1641 üzenetére
Megyez mint "zagybaszaras."
Mommameg, hogy mi az a ket kinai kapcsolo a gep jobb oldalan. Azon kivul minden ok. Mar lerantottam 2 BGA-t. Kicsit osszelapatolom itt a szemetet aztan mennek fel az uj chipek.
Azert ez a "menu rendszer" bakker.
Ennel logikatlanabbul talan csak a Franciak tudtak volna legyartani.
-
Formaster
addikt
-
ielektros
senior tag
válasz
mobileman #1573 üzenetére
Má mé nem? Kiszorom az egesz vackot ami ott van, a kijelzovel van egybeepitve gondolom az elektronika amin illeszti az erzekelo(ke)t. Ezeket illesztem a sajat elektronikamhoz, AVR vagy dsPIC nekijje, sajat program bele. LCD adott szilardtest rele adott, vezerlest leprogramozni nem egy agyrem mert a funkciok valojaban nagyon egyszeruek. Lehet neki adni meg 1-2-3 erzekelot, szetlehet szedni szoftveresen az also futesek vezerleset, et cetera... Itt most abba ne menjunk bele, hogy erdemes e ezt csinalni es akkor inkabb scottle etc. Ez most a "szakma szeretete".
Ha van idom ilyenekkel szivesen foglalkozom es akkor tobbynire tenyleg megismerem annyire a szerszamot, hogy csukott szemmel is tudok vele dolgozni.
-
zorroka74
csendes tag
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #1471 üzenetére
Ezt mert nekem irod?
En azt montam ha uj kell nekem van,ha hasznalt akkor sokan tudnak bontani ilyen chipet szerintem.
Valszeg van par embernek uj is de nem eladasra mint ahogy te is mondod.
Nekem ha kell egy chip akkor hakell hanem 5-10db rendelek belole. Ergo eladhatok parat
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #1397 üzenetére
Joo csak azert egeszitettem ki a jo oda visszat,hogy nehogy valaki megprobalja minden hova.
Bar gondolom ezekkel a melyik miert 620 vagy 630. 750 vagy 770 stb... Vel nemsokan vannak itt sem tisztaba,es azzal sem melyik chip kompatibilis melyikkel, es miert.Pl a 7400 helyere miert jo a nvs-110. Es forditva miert nem jo ...
Profik legyetek skacok
-
robick5
tag
válasz
mobileman #1381 üzenetére
Ha találsz,akkor majd dobj egy árat,és utalom.
HP dv6-ba kellene ,felgolyózom felrakom,első bekapcsolás után van kép kb 10 sec-ig,utána semmi,levesz,visszarak ue,ezt eljátszotta velem kb 4-szer.Más : Acer Travelmate 800-hoz felső rész kijelző,inverter nélkül,csak a burkolat,esetleg zsanérokkal valakinek nem lenne ? Nem mai gyerek,csak megkértek hátha tudnék szerezni.
google-ban esélytelen
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #1354 üzenetére
Online vagy telefonos,mindegy.
De most komolyan kerdeztem!
Azert vagyok kivancsi mert sokat fizettem hogy nyomosan ajaljanak engem az egesz orszagban.Tobbieknek..
Egyeltalan nem verem a mellem,plane azert mert en is 5forintal a zsebembe keztem,sott tudjatok jol hogy en az elso gepem ugy csinaltam,nem vettem meg.
Nincs is mire verjem!
Orulok hogy van annyi melom hogy tudok fizetni mindent,ezzel en mar beerem mint ahogy ti is aszem.
Avval hazudnek ha nem esik jol az ha valamiben kitunobb vagyok masoknal,de mindenbe nemlehetek sem jobb sem okosabb,de mindenkiben van valami ami jobb lehet mint benem vagy bennetek egyarant.
Nagyabol mindenkinek a munkameneteit kovetem jo vagy rosz hirkent,es tudom hogy rolam sem csak jo hir terjeng,eleg ha 100 gepenkent 5 roszul sul el es a neten csak az az 5 lesz a mervado
Nezetek el nekem hogy neha erosebb mondok valamit,de epp olyan nem nagyzolos vagyok mintnakarmelyotok,es ezt mobileman tudja is tanusitani,szemelyes tapasztalatal.
Neki is segitettem amiben tudtam es soha nemkertem semmit,es nem is hantorgattam. Vagyis nemvagyok sem nagykepunsem bekepzelt onzo -
f27
senior tag
válasz
mobileman #1337 üzenetére
Na igen,jo kis cucc,kar hogy nemlehet beszerezni sehol,en csak a gpu helyet tisztitom vele,sporolok nagyon mert veges a keszlet sajna.
Nekem is csak fel liter van oszesen sajna,de keresem hol lehetne beszerezni belole.Csak erdekesegnek a tobbieknek,a gyartoi ara neki 6k/dl
-
robick5
tag
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #1204 üzenetére
ha van valamin 1-2 ezer hasznod de te kockáztatsz mindent akkor nagy biznisz?
Ha én építem be már nagyobb bizniszNálatok melyik chipből fogy a legtöbb havi szinten?
Nálam a G86-770-A2
Kb haviszinten olyan 30-50db
Vagyis ez a chip a leg sürűbben cserés GPU, és nyilván a legtöbb gépben is ezvan ezekszerint
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #1197 üzenetére
Én vettem tőled új 8600GT chipet amit a te tuti helyedről vettél csak ugye rosz volt
(bár tudom egyszer feltetted meg levetted már) akár te is megölheted.
Most is vissza kaptam a chipeket amit adtam Hunternek és igaz az első chip rosz volt valóban,de a másodikat feltettem és megy a gép vele már fél napja.
Ami benjinél kötött ki foggalmam sincs mivolt vele,mivel mint montam soha egy hibás chipet sem vetem még pedig több ezer chipről beszélünk ,és milliós értékbe vannak készleten chipek most is.
Nameg ugye rengetegen vesznek tőlem chipekt
Hála neked hogy fél országnak van már gépe
-
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #1164 üzenetére
Na ezt megsem hallottam!
Ez kb 10 éves probléma kb minden 10 notinak ez a baja.Átlag hibajelenség bekapcsolod villognak a ledek majd kikapcsol.
Tutira találkoztatok ilyen hibával,és hiába reballoztátok újra maradt a hiba mert a CPU foglalatot kellett volna újra golyózni,de minimum újra forrasztani
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #1149 üzenetére
Ezév jan 1-től minden házat felülvizsgálnak
Sok volt a 20 millás házat eladtam 10 miláért csalás és ezt találták ki
gyakorlatilag 20 perc alatt megvoltak,és az összeget valósnak ítélték meg ők is a helyszínenKérdés hogy necsak off legyen...
Ti CPU foglalatot hányszor golyóztok újra?
Mármint menyiszer találkoztok CPU foglalat hibával notiknál?
Mert én egyre sürűbben basszus. -
f27
senior tag
válasz
mobileman #1133 üzenetére
Igen ezt én építettem,de akor még mgyarba senkineksem volt gépe és te is csak apower gombot kerested a notikon,ha jól emléxem
A másik pedig nagyon érdemes megnézni mert a full digitális vezérlést én építettem alkatrész szinten,majd mikor ez megkereste a saját bekerülési árát 1 autóét és egy IR6000-árát
persze életem legnagyobb baklövését követtem el mikor egy ferárit lecseréltem egy trabantraMindegy,kinőttem belőle szerencsre,és túléltem azt a korszakot is
KillHates
Mivel olyan gyárakba dolgoztam ahol léteztek ilyen gépek így aszem elmondhatom hogy de dolgoztam,persze azok automatikusan leszedte letisztitotta felhejezte az új chipet beavatkozás nélkül aárt
ezek 100milliós gépek voltakÉs fejebb amit leírtam mind igaz
-
f27
senior tag
-
f27
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest