- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Már készülnek a Snapdragon 8s Elite telefonok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
was/were
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Polllen
nagyúr
A Sony erre gyorsan pontot tett.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
zsolesz967
aktív tag
Pedig egy Ps5 Pro Concord bundle érdekelt volna.
[ Szerkesztve ]
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
BoneDragon
veterán
Hova lett a target közönség? Oh wait...
Balfaszok, remélem az új DA is erre a sorsra jut. -
Busterftw
nagyúr
Pedig epp arrol beszeltek lehet visszajon valamilyen formaban, mert Steames logokban kapott kisebb updateket.
Nem kar erte. -
vm93hun
aktív tag
Nem mintha sajnálnám őket, de úgy általánosságban mindig is kiváncsi voltam arra, hogy a kiadó hülye döntését miért a fejlesztőnek kell elszenvednie? Ubisoft Montpellier (akik a Rayman-t a Beyond Good & Evil-t és a Valiant Hearts-ot fejlesztették) is állítólag ment a levesbe, mert a PoP Lost Crown nem hozta a várt eredményeket.
Miért nem lehetne inkább eladásra kínálni a stúdiót, így az ott dolgozók nem kerülnének rögtön az utcára?Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
zsolesz967
aktív tag
Itt a kiadó volt a hülye,aki ebben látta a jövőt.Amúgy a Sony még most is Jim Ryan live service agymenéseit nyögi.
De nem minden fejlesztőt eresztenek szélhez,valamennyit átcsoportosítanak.Az Ubisoft nem szélnek eresztette a The Lost Crown csapatot, hanem átvezényelte őket többek között Raymant fejleszteni. Ami adja is magát a PoP után.
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
félisten
Én mindig azt érzem az ilyen 8 év és 300 millós játékoknál, hogy sima pénzmosoda. Mint az az ubis kalózos hulladék.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
zsolesz967
aktív tag
-
félisten
válasz zsolesz967 #9 üzenetére
Ja, az meg a másik. Csak ott kialakult egy cult is körülötte, akik meg is fizetik őket.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
agaron
tag
válasz Plazmacucci #10 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy valaha bedől-e ez a cult/maga a Star Citizen.
Steam Deck | PC | PS5
-
myckey
veterán
Veszik a cuccost a játékosok, baj nincs. Akkor hova pukkadna ki.
Valamit csak jól csinálnak..."Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Juhaszatti
addikt
válasz BoneDragon #4 üzenetére
Épp rekordot dönt Steamen, mint az egyidőben legtöbb játékost bevonzó egyszemélyes EA játék.
-
[Prolixus]
addikt
Good riddance.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Retró Geforce kártyák
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- HP ZBook 15-G4, 15,6" FHD IPS Kijelző,XEON E3-1505M v6 CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M2200M 4GB VGA, W
- HP ZBook 15-G3, 15,6" FHD IPS Kijelző,XEON E3-1505M v5 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 1TB HDD, M2000 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest