- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Apollyon #179 üzenetére
Bocsánat, mivel már beszélgettünk a ChatGPT-ről, ezt még ide szúrom és többet nem offolok vele kapcsolatban. DNF csomagkezelőről kérdezgettem részletesebben és olyan válaszokat adott, hogy csak lestem. Gondoltam majd jól kiakasztom aztán kb. fordítva sült el. És még stílusa is van neki!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Apollyon #172 üzenetére
protip:alapból nagyon kevés találatod ad konkrétan a keresésre, és pár video után már ajánlgat ahhoz közeltartozókat is. a megoldás: filterekben át kell rendezni a találati listát időrend szerint az ajánlott helyett, (opcionálisan utána vissza az ajánlottra), és akkor már csak a keresésednek megfelelőket mutatja
gyors megoldás ha a böngésződ könyvjelzők sávjába teszel egyet a következővel, és akkor minden keresés után elég 1 gombot megnyomni ehhez:javascript:location.href=location.href+'&sp=CAASAhAB';
-
válasz
Apollyon #164 üzenetére
Ami egy dolog, de hogyan keresel benne?
A videón belül konkrétan sehogy, viszont a YT keresője kb. úgy működik, mint a Google. Csak az általad keresni kívánt témából, ha pár lényeges szót meg tudsz adni, ami alapján a kereső várhatóan a megfelelő találatokat fogja adni, akkor nyert ügyed van.
Második (ritkább) megoldás, ha a YT videó alatt szakaszokra van bontva a felvétel és a fontosabb jelenetekhez odaírja a feltöltő, hogy éppen miről beszél, vagy mi a téma. Néha a hozzászólók is odaszúrnak néhány időbélyeget a fontosabb részekhez.
Harmadjára, ha semmi infót nem találsz, akkor én a ChatGPT-nek is szoktam írni. Félelmetes, hogy milyen gyorsan és milyen értelmes válaszokat tud adni. Azt hinnéd, hogy majd úgyis hülyeséget ír, mert annyira mély szakmai dologról kérdezel, aztán kidob egy A4-es szöveget, ami teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest