- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van, én is két főre fizetem a prémiumot YT-n, és eddig nem sajnáltam rá a pénzt, most azonban elgondolkodtam. Viszont, tettem pár nap próbát, direkt kijelentkezve, hogy lássam, mennyi a reklám. Brutális, ez már konkrétan használhatatlan így, Spotify ugyanez. Tehát marad az előfizetés, skyshowtime meg az elejétől megvan, gyerek nézi rajta a mancs őrjáratot, szóval azt se mondhatom le. Szanálni tudnám a spotifyt, de az meg az én fétisem. És akkor meg is érkeztünk, 10k egy hónapra a streaming. Baromi sok, de egy pizza ebben a vidéki kisvárosban 3500 forint, szóval minden viszonyítás kérdése. A YT Premium-nál az a jó, hogy legalább egyben a Play áruházra is vonatkozik, ezért családi csoportban lévő eszközök között sok fizetős alkalmazás megosztható. Élek is ezzel a lehetőséggel, így sok appot csak egy accountra veszek meg, és megosztom a feleségemmel. A Google tetvessége egyébként abban is látszik, hogy a magyar nyelv továbbra se támogatott a hangvezérlésben, de a díjat azért tudják emelni. Fostos google tv-nek bemondod yt appban, hogy Bogyó és Babóca, szépen beírja a kereső mezőbe, majd kiírja, hogy something went wrong, és felolvassa ugyanezt magyarul, fonetikusan. Ez mi a f@sz már, ezért fizessek majdnem dupla összeget??!! NEST HUB és társai még ennyire se képesek, pedig abból is van már vagy három éve itthon.
-
Mondjuk azért az 500 Ft/fő/hó árazás családi csomagban szvsz rohadt olcsó volt. Persze nyilván ez attól függ, hogy használjátok-e annyira, én elég sokat, mert rengeteg minőségi tartalom is létezik a Youtube-on, ezerszer inkább erre mint pl Netflixre. Na meg sokszor használom telefonon háttérben is, ami prémium feature.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest