Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doggie
aktív tag
válasz
gingerbalm #2714 üzenetére
Az én tapasztalatom alapján, kevés ilyen korrekt cég van, mint a qwertee (vagy csak szerencsém volt).
Anno tavaly decemberben rendeltem különböző időben talán 4 csomagot (család, haverok...stb).
Ebből kettő meg is jött időben, másik kettőről semmi hír. Vártam 2-3 hetet, mert azért ők nem másnapra szokták küldeni a csomagokat. Eltelt lassan 1 hónap twitteren rájuk írtam, hogy esetleg megnéznék a csomagszámok alapján hol vannak a csomagjaim? Egyből a support-hoz irányítottak, ahol egyből válaszoltak minden levelemre, de nálam is azt találták ki, hogy adjam meg pl. szüleim címét, ok. megadtam.
Szokásos 1-2 hét alatt meg is érkezett a 2 csomag, de sajnos rossz méretet küldtek. Jeleztem nekik, semmi gond, elnézést kérve, küldték is az új csomagokat. Egyik megint rossz lett, ismét jeleztem, de mivel már nem gyártották azokat a spec összeválogatott pólókat, ezért adtak 6 kuponkódot bármire, bármikori felhasználásra, ingyenes postával.
A poén az egészben az, hogy a decemberben megrendelt "elveszett" pólók is, közel 3 hónapra rá megérkeztek.
Jeleztem nekik ezt is, így korrekt, de mondták, hogy semmi gond az összeset tartsam meg.
Szóval nálam elég jól vizsgáztak, remélem nektek is csak jó tapasztalataitok lesznek velük.
Bocs a hosszú OFF-ért! -
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
gingerbalm #2714 üzenetére
Ez a szabvány válasz. Mindig ezt írják. Mit írtál nekik? Én levelezgettem velük hogy küldjék el tn el, még azt is állom mert a póló kellett volna, de nem akarták megérteni. Aztán meguntam és megkértem őket hogy utalják vissza a rendelés összegét, másnapra meg is jött, nem akadékoskodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest