Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
-
Mobilarena
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbsofficial
aktív tag
válasz
BoneDragon #19998 üzenetére
Kék az sima sötétkék volt fehér talppal. Vettem én is, annyiért BB volt.
-
NyxNyxNyx
addikt
Én régen akkor is kaptam, amikor észre sem vettem, hogy csúszott. 20-25%-osakat. Aztán 15%, lett ezekből. Majd fél éve semmi.
Hírlevélen is rajta vagyok, de csak ilyen márka kuponokat nyomnak.De egyébként retail-hez képest most is jó áron vannak sokszor, csak simán már én úgy vagyok vele, mint margithid, összevásároltam én már 2 embernyi ruhatárat, szóval nehezen hoz lázba valami.
-
krizmo_
addikt
Zalando Singles's day: extra 22% kedvezmény a SZINGLI22 kóddal.
-
Illye
tag
Jah, két hete vettem CK meg Hugo Boss pólókat 5000-ért... nem volt az rossz.
-
Xtomi
tag
Még a 10%-os kuponok sem mennek most az Ay-n. Esetleg valaki tud működőt?
-
Golden9
veterán
Ez csak nekem ujj?
VIBRAM FIVEFINGERS -36%
64 830,00 Ft41 290,00 Ft #Akció -
AIex
tag
Modivo-n, 2 termék vásárlása esetén, a 2. olcsóbb termékből lejön 30% kedvezmény a SINGLES kóddal.
-
AIex
tag
válasz
SOAD19 #19960 üzenetére
Szia !
Por alapu mosóporról nem tudok nyilatkozni, nagyon régóta nem használjuk már,Impregnálószert nekem is mondták, hogy azzal kell mosni, valószínűleg tényleg így van, mert az a kabátom, amit anélkül mostam, egy idő után, jelentősen vesztett a víztaszító képességéből, viszont nem azonnal az első mosás után, szóval lehet azért van külön impregnáló, és tisztítószer.
-
Dronte
aktív tag
Szerintem csak egyszerűen az About You elkezdte belekalkulálni az inflációs környezetet + a gyenge forintot. Sajnos én sem találok jó dealeket már jó ideje (kb nyár óta)
-
gergo5991
őstag
válasz
narobik #19962 üzenetére
mióta megjelent a zalandó, egyre lejebb csúszik ez az aboutyou, elég sok márkát már nem is forgalmaznak azóta, és az akciók is nagy átb.ások. Akárhányszor volt ennyi-annyi extra, multhéten 42% os kuponnal is csak 1 nyamvadt trikót tudtam venni, minden más vagy ki volt fogyva, vagy az akció előtt annyival emelték a termék árát mint amennyi az akció volt rá..
-
narobik
tag
AY akár 55% EXTRA
-
Greentea
senior tag
válasz
SOAD19 #19960 üzenetére
Szia!
Nekem eddig a mosással csak rossz tapasztalatom van. Minden tanácsot megfogadtam amit a HH boltban kaptam téli parka kabát mosása ügyileg, viszont ha a víztaszító képessége meg is maradt a szerektől, magától a víztől nekem belülről elkezdett "lehámlani" egy ilyen fehér ragacsos réteg, ami a szellőző lyukakon keresztül elkezdett hullani belőle. + Fakóbb is lett a sötétkék szín. Nem mosnám újra.szerk: látom ez jacket ami neked van, abban lehet nincs ilyen.
-
SOAD19
addikt
Hali!
Itt is megkérdezném.
Adott, ez a nem régi HH kabátom (csak egy régebbi darab kék színben), amit ki kellene mosnom, mert valami megfogta. Nyilván szeretném, ha megmaradna a víztaszító tulajdonsága, rétege. Hogy érdemes az ilyen ruhákat mosni? Azt hallottam, hogy a szemcsés mosóport el kell felejteni, helyette folyékonyt kell alkalmazni, valamint valami speckó impregnáló szert is érdemes venni, hogy a mosás után is víztaszító maradjon a kabát.
Ez gondolom megfelelne a célnak?! [link]
Ez nem elegendő, ez, csak tisztító szer, de nem állítja helyre a megcsökkent impregnált réteget, ha jól gondolom, értem? -
Zamasun
aktív tag
Én vagyok vak, vagy tényleg nincsen a Sportfactoryn rendelési előzmények menüpont ?
-
margithid
veterán
44es dorko vászon cipő 1k [link]
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
MaddeNNNN #19893 üzenetére
Na megjöttek a Pier One kabátok. Postafordultával mehet is vissza mind a kettő. Az S-es hosszban jó, viszont egy vastagabb pulcsival már mellben,hátban és derékban szorít.
Az M-es is jó hosszban meg kerületben is viszont az ujja leér az ujjaim végéig.
180 centi és 78kg vagyok általában az összes M-es ruha jó rám de ilyen elbaszott méretezéssel még nem találkoztam mint ez a kabát. -
ezmiezez
csendes tag
Másnak is lassú reagálású a Sportfactory? Pénteki rendelésemet még nem dolgozták fel..
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
XP NINJA #19932 üzenetére
ennyi pénzért inkább a skechersek
-
XP NINJA
őstag
ADIDAS PERFORMANCE DLUX TRAINER 14 999 Ft - 20% kupon
Nem tudom milyen -
n.gab
aktív tag
Hátha valaki felhasználja.
A te egyedi kódod:
EOBPPW220110MYU91NHYPJA
kód csak 2022.11.07-én 23:59-ig érvényes! -
Thoty
senior tag
válasz
hentes555 #19902 üzenetére
Thx.
A pontbeváltással kicsit megszenvedtem, de végül sikerült
Columbia Fivemile Butte 17399Ft lett így, engedte rá még a 3000Ft-os hírlevél kupont is. -
umek
tag
válasz
DemonDani #19916 üzenetére
Dorko... Rémálmainban még előjön.. Sajnos tavaly én is belefutottam egy akcióba, nagyon megtetszett az egyik magasszárú téli, de ilyen hulladék minőségű talpszerkezettel még nem találkoztam, konkrétan megfájdult benne a lábam. Olyan érzés volt, mintha minden lépésnél csúszkálnék róla, szörnyű...
-
margithid
veterán
Dorkot tényleg csak apróért szabad venni.
Rövidnadrágot vettem 1k-ért tavaly, meg 2 papucsot 1k és 2k-ért.
Ilyen 10k feletti árat nem szabad érte adni. Ennyiért már rendes cipő gyártótól is van jó cipő. -
Zamasun
aktív tag
Sportfactory visszaküldés még mindig úgy működik, hogy beviszem az üzletbe a terméket és a postaköltség kifizetése után ők küldik el, majd ezután kapom vissza az összeget?
-
arsenal58
csendes tag
válasz
scott_free #19899 üzenetére
Mehet vissza egyben, annyi, hogy a nagy csomagon belül el kell különíteni két kisebb csomagra a két külön rendelést.
-
Zamasun
aktív tag
Dorko Everest 12k. Nem ismerem a márkát es a tipust, de ennyiert jo lehet.
[link] -
margithid
veterán
Gant palmont bakancs, 45-ös, 20k [link]
-
hentes555
senior tag
válasz
hentes555 #19887 üzenetére
Na, végül a Hervisnél sikerült összekuponozni 9600 Ft-ot
Az alábbi képen láthatjátok, hogy milyen opciókból jött össze, 1 pont 3 Ft-ot ér, a születésnapi kedvezmény pedig a születésnapodon jár (az appban lehet beírni a dátumot és aznap automatikusan hozzáadja a 700 pontot a profilhoz). Regisztrációnál van 3k-s kupon 15 felett, plusz minden hónap első hétfőjén kapsz 10%-os kupont. Én most vettem egy ilyen Columbia 3in1 kabátot, ami alapból 50-ről 30-ra akciós, plusz a kuponokkal levittem 20600 Ft-ra. Ja és a mostani vásárlás után is kaptam még 900 Ft-nyi pontot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest