Új hozzászólás Aktív témák
-
kuckuc
csendes tag
Én is most vettem , játékban (HL2 demo ) nincs utánhánhúzás , eredeti StarWars DVD gyönyörüen megy . Konraszt és fényerő 20 alá állítva is tökéletes , csak a színhőmérsékletet tettem ''reddish'' re. DVI-n keresztül azonnal ment. A driverlemez nem fut le, kézzel fell frissíteni a drivert. (Rajta van csak meg kell keresni , de akkor se ezt vártam volna) . A magyar leírást egy kínai nőgyógyász fordítta németből.
Ja , a driver azt írja ki ,hogy ő egy Fp937 '' +'' nélkül ! Frisseb sehol nincs.
Amit a német fórumon mutattak azt nem láttam , de ha nagyon megnézem oldalt és a sarkokban kicsit füstösnek , sötétebbnek látszik ha nem teljesen szemből látod. 10 órát ültem előtte, szemfáradás 0.
Más....
A boltban nem vettem észre egy alpixel hibát , belül vagyok a 3 napon , Kötelesek visszavenni , cserélni ? Gyors választ várok !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32B800PXUXEN) 32" 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged