- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Aktív témák
-
Maverick14
tag
A segítségeteket szertném kérni egy benchmark progi futtatásához.
Az FPGA-s hardverem sebességét szeretném összehasonlítani a hagyományos szoftveres megoldással. Sajnos itt az egyetemen csak egy 1800+ -os XP-n tudom futtatni ami mostanában már nem egy csúcs proci.
Ezért arra kérek minden vállalkózó kedvű (és megfelelő erőművel rendelkező) fórumtársat hogy töltse le a progit a [L]http://www.tar.hu/maverick14/heat.exe[/L] címről (64Kb), futtassa le és az eredményül kapott results.dat nevű file-t küldje el nekem e-mail-ben (nagyz@almos.vein.hu) a következő adatokkal együtt: a proci típusa, buszfreki, belső órajel, chipset típusa és a memória órajele. Főleg egy 800MHz-es FSB-s P4 és 400MHz-es FSB-s Athlon XP érdekelne.
A progi max. prioritással fut tehát ne lepődjetek meg ha lustább lenne a gépetek a szokásosnál.
A futási idő nekem kb. 10 perc volt.
Az eredményekből felteszek egy listát ide a prohardver!-re +a győztes jutalma egy virtuális vállonveregetés és hálám örökké üldözni fogja.
Előre is köszi.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest