Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Netfone
Hirdetés
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
ma Az OpenRun Pro 2 dedikált mélynyomót és visszafogottabb vibrálást hoz, meg egy csomó egyéb üdvözlendő frissítést.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutál ütős a design még mindig.
Ebből kiadhatnának egy Lite verziót mondjuk 8s Gen3-sal.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Viktor77
titán
Azért egy 22K-t forgó ~0.5 centis venti hangjára kiváncsi lennék.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Lajmund
senior tag
Nagyon tetszik jól eltalàltàk. El tudom képzelni hogy egy tizenévesnek aki sokat jàtszik annak ez maga az álom telo.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
nagyúr
Imádom ezt a dizájnt. Szuper kis kütyü .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
scdlsc
aktív tag
Gyönyörűek. Bűn ezekre bármilyen tokot tenni.
-
hdavid1
tag
Mikor van szükség ekkora teljesítményre?
-
sfefe
addikt
Egy "normál" teló kellene ilyen külsővel....
(Nem tudom milyen venti van benne de egy idő után tuti hangja van....)[ Szerkesztve ]
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
-
hapakj
aktív tag
ventilátor egy telefonba, úristen, ostobaság. csak iphone-t kell venni, ugyanezt a perfet hozza passzívan, stílusosabban
-
cs.zs.
addikt
Ez tetszik.
...itt kérem mindenki!
-
klaya86
senior tag
Nálam a COD max grafikán sem melegíti agyon a telefont, nyilván valamennyire meleg, de a forrótól nagyon messze van. (S23u) Sőt korábban a snapdragon gen1-es Realmem sem melegedett vészesen. Normális hűtési megoldásokkal semmi szükség ventire,mert egyszerűen jelenleg nincs olyan játék,ami annyira szét hajtaná a procikat, hogy azok melegedjenek. Persze,ha az a cél, hogy játék közben ne 42 fok legyen a telefon,csak 40 , akkor persze lehet venti,de kérdés, hogy van e értelme.
-
-
Lajmund
senior tag
Nekem a 23 ultra és a fold5 is leskáláz fèl ora után wot blitsb-e max grafikàn 120 fps-nél hogy tudja tartani. Na itt pont segítene egy kis plusz hűtés. Nem véletlenül van telepakolva minden pc ventivel meg rengeteg dolog. 23 ultra hűtése tényleg jónak szàmit és a sd gen2 is jó partner ebben de egy idő után àtmelegszik az is. Ez meg gamer teló több óra maxra felhuzott játékra van hangolva és valahogy el kell vezetni a rengeteg hőt. A kijelzőn keresztül nem tud úgy hülni mint ahogy melegszik zàrt helyen.
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
polo493
tag
az érdekelne ezek a ventik mennyire oldják meg a nyári melegben a kijelző telefon hő elvezetését mivel elég zavaró a mostani teloknál hogy kifolyik a kezedből mert annyira meleg hogy izzad az ember keze tőle ,sőt forró már az egész telefon ,mást telokban is tehetnének valami venti megoldást akár kisebbet is ha ezáltal ez megoldódna
[ Szerkesztve ]
-
Watchdog
aktív tag
... 22 000 másodpercenkénti fordulattal pörgő...
Az nem inkább percenkénti fordulat? Vagy már itt tartanak a kínaiak? -
doooo
veterán
Az előd sem tudott olyan teljesítményt tartani, ami valóban mindenki más elé helyezte volna, tehát szó nincs itt "legerősebbről". Max pont annyira erős, mint az összes többi.
-
jbcs
tag
Minecraftot elviszi akadás nélkül?
-
Lirion
addikt
Nem vágom annyira a minecraftot, de van egy ilyen szépség youtubeon.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Anno mikor a Nokia okosak után jöttek az Androidos telefonok a ZTE volt az elsők között és nekem is az volt az első Androidos telefonom. Sajnos ezek sem ismertek annyira itthon de kipróbálnám ezt a szerkezetet bár nagyon ritkán játszok a telefonon, de hogy birja az akku, milyen a kamera stb. Remélem lesz egy teszt.
-
Cattle_Decap
tag
Stilusosabban?
A kijelzőn ocsmánykodik a notch, lassan tölt, kicsi az akkumulátora. Ha ugyanez a teljesítmény is, akkor sem stílusosabb. Inkább gyengébb a többi alkotórésze a telefonnak. Mondom ezt 13 minit használva. Ha játszanék telefonon biztosan nem iPhone-on tenném.
Bár mivel egy csúcs telefon ára fele egy bivaly VGA-nak nem is fogok venni.
Lehet egyikőnk sem a célközönség de ez a stílusos duma gyenge. -
hapakj
aktív tag
válasz Cattle_Decap #27 üzenetére
Minden tekintetben stílusosabb. Minden iPhone egy kincs. Egy ékszer.
Aki meg nem érti a notchot, annak fogalma sincs a FaceID működéséről. -
-
aktív tag
Magam is az elégedett Apple-felhasználók körét gyarapítom, de eddig ilyennel még nem találkoztam. Ízlések és pofonok, nekem pont tetszik a forma- és színvilág, jó ránéznem és megérinteni (ezért is viselem itthon tok nélkül), az összeszerelés minősége is remek... no de hogy "kincs" és "ékszer" volna, az nem jutna az eszembe. Talán némi irónia vegyül a fenti posztba, vagy nem is tudom.
-
-
hapakj
aktív tag
sose értettem miért hergeli az ilyen az embereket.
Ostoba telefonokról szól, amit senkinek kötelező megvennie. Mindenkinek szabadon az tetszik amit akar és mindenki leírhatja a véleményét
Valakit a notch zavar, valakinél egy ventilátor egy mobiltelefonba veri ki a biztosítékot -
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen