- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
Cattle_Decap #27 üzenetére
Egy 6800 XT 140k hardveraprón, az kisebb-nagyobb kompromisszummal elfuttat mindent. Hol kapsz csúcstelefont 140-ért, akár használtan is?
-
-
hapakj
őstag
sose értettem miért hergeli az ilyen az embereket.
Ostoba telefonokról szól, amit senkinek kötelező megvennie. Mindenkinek szabadon az tetszik amit akar és mindenki leírhatja a véleményét
Valakit a notch zavar, valakinél egy ventilátor egy mobiltelefonba veri ki a biztosítékot -
-
Magam is az elégedett Apple-felhasználók körét gyarapítom, de eddig ilyennel még nem találkoztam.
Ízlések és pofonok, nekem pont tetszik a forma- és színvilág, jó ránéznem és megérinteni (ezért is viselem itthon tok nélkül), az összeszerelés minősége is remek... no de hogy "kincs" és "ékszer" volna, az nem jutna az eszembe.
Talán némi irónia vegyül a fenti posztba, vagy nem is tudom.
-
-
hapakj
őstag
válasz
Cattle_Decap #27 üzenetére
Minden tekintetben stílusosabb. Minden iPhone egy kincs. Egy ékszer.
Aki meg nem érti a notchot, annak fogalma sincs a FaceID működéséről. -
Cattle_Decap
tag
Stilusosabban?
A kijelzőn ocsmánykodik a notch, lassan tölt, kicsi az akkumulátora. Ha ugyanez a teljesítmény is, akkor sem stílusosabb. Inkább gyengébb a többi alkotórésze a telefonnak. Mondom ezt 13 minit használva. Ha játszanék telefonon biztosan nem iPhone-on tenném.
Bár mivel egy csúcs telefon ára fele egy bivaly VGA-nak nem is fogok venni.
Lehet egyikőnk sem a célközönség de ez a stílusos duma gyenge. -
Anno mikor a Nokia okosak után jöttek az Androidos telefonok a ZTE volt az elsők között és nekem is az volt az első Androidos telefonom. Sajnos ezek sem ismertek annyira itthon de kipróbálnám ezt a szerkezetet bár nagyon ritkán játszok a telefonon, de hogy birja az akku, milyen a kamera stb. Remélem lesz egy teszt.
-
Lirion
addikt
Nem vágom annyira a minecraftot, de van egy ilyen szépség youtubeon.
-
jbcs
tag
Minecraftot elviszi akadás nélkül?
-
doooo
veterán
Az előd sem tudott olyan teljesítményt tartani, ami valóban mindenki más elé helyezte volna, tehát szó nincs itt "legerősebbről". Max pont annyira erős, mint az összes többi.
-
Watchdog
aktív tag
... 22 000 másodpercenkénti fordulattal pörgő...
Az nem inkább percenkénti fordulat? Vagy már itt tartanak a kínaiak? -
polo493
tag
az érdekelne ezek a ventik mennyire oldják meg a nyári melegben a kijelző telefon hő elvezetését mivel elég zavaró a mostani teloknál hogy kifolyik a kezedből mert annyira meleg hogy izzad az ember keze tőle ,sőt forró már az egész telefon ,mást telokban is tehetnének valami venti megoldást akár kisebbet is ha ezáltal ez megoldódna
-
Lajmund
őstag
Nekem a 23 ultra és a fold5 is leskáláz fèl ora után wot blitsb-e max grafikàn 120 fps-nél hogy tudja tartani. Na itt pont segítene egy kis plusz hűtés. Nem véletlenül van telepakolva minden pc ventivel meg rengeteg dolog. 23 ultra hűtése tényleg jónak szàmit és a sd gen2 is jó partner ebben de egy idő után àtmelegszik az is. Ez meg gamer teló több óra maxra felhuzott játékra van hangolva és valahogy el kell vezetni a rengeteg hőt. A kijelzőn keresztül nem tud úgy hülni mint ahogy melegszik zàrt helyen.
-
-
klaya86
senior tag
Nálam a COD max grafikán sem melegíti agyon a telefont, nyilván valamennyire meleg, de a forrótól nagyon messze van. (S23u) Sőt korábban a snapdragon gen1-es Realmem sem melegedett vészesen. Normális hűtési megoldásokkal semmi szükség ventire,mert egyszerűen jelenleg nincs olyan játék,ami annyira szét hajtaná a procikat, hogy azok melegedjenek. Persze,ha az a cél, hogy játék közben ne 42 fok legyen a telefon,csak 40 , akkor persze lehet venti,de kérdés, hogy van e értelme.
-
cs.zs.
veterán
Ez tetszik.
-
hapakj
őstag
ventilátor egy telefonba, úristen, ostobaság. csak iphone-t kell venni, ugyanezt a perfet hozza passzívan, stílusosabban
-
-
sfefe
addikt
Egy "normál" teló kellene ilyen külsővel....
(Nem tudom milyen venti van benne de egy idő után tuti hangja van....) -
hdavid1
tag
Mikor van szükség ekkora teljesítményre?
-
scdlsc
senior tag
Gyönyörűek. Bűn ezekre bármilyen tokot tenni.
-
Imádom ezt a dizájnt. Szuper kis kütyü .
-
Lajmund
őstag
Nagyon tetszik jól eltalàltàk. El tudom képzelni hogy egy tizenévesnek aki sokat jàtszik annak ez maga az álom telo.
-
Viktor77
titán
Azért egy 22K-t forgó ~0.5 centis venti hangjára kiváncsi lennék.
-
Brutál ütős a design még mindig.
Ebből kiadhatnának egy Lite verziót mondjuk 8s Gen3-sal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínában megtartotta termékpremierjét a Nubia, a Red Magic 9S Pro és 9S Pro+ jelenleg a legerősebb androidos telefonok.
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4236
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest