Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Emag 1 év garit ad magánszemélynek, wtf. A törvény szerint 250k felett kötelező a 3 év, nem opcionális.
A media markt is egy fosch, engedi kiválasztani az áruházat csak utána meg írja, hogy ja ott nem vehető át, cserébe 1490-ért kihozzák.
Apple.hu előre kell fizetni, kösz, de kösz nem.
Az alzán pedig nem volt azonnal elérhető minden szín és/vagy méret.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
MODERÁTOR
válasz Vakond1977 #647 üzenetére
Nem kell újrakezdeni ezt a droid-apple hitvitát. A stílusodon pedig finomíts kicsit.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Titana
tag
Sziasztok!
Csak érdekességképpen elég érdekes ,hogy iStyle hirdette, hogy 14 órától lehet leadni a rendelést a telóra, de már előtte nem el érhető az oldal frissítés miatt. iCentre dettó. -
niof
addikt
válasz Flashback #640 üzenetére
A cellainfók nem érdekelnek, nincs miért takargatnom. Egyszerűen nem akartam, hogy a kugli ezt is tudja rólam. Detto a FB. 2018-ig használtam, aztán töröltem magam róla.
aujjobba
Nem baj, az Apple nem a Google.
Amúgy ez hol van? Beírtam a beállításokban a keresőbe, de nem találja...Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
aujjobba
addikt
iOS-en is van hasonlo, "jelentos helyek", megtanulja hol vagy gyakran, az alapjan tud ajanlani kozelekedesi infot stb. amikor - ugy gondolja, hogy - kell.
Mas kerdes hogy elvben ez az info vegponttol - vegpontig titkositott, es az apple se lat bele.
(Egyebkent feltetelezem ez a Google-nel is hasonloan van, legalabbis nagyon remelem.)[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
Mondjuk ha profi bünözö vagy akkor megértem!
De komolyan egy ätlagpolgärnäl miért baj ez, hogy vissza tudod nézni hogy mikor, hol voltál? Szerintem ez inkább hasznos...MOD: Az Applenél is volt pär éve egy ilyen logolási per. Azzal mi lett?
Amúgy meg a cellainfókból is kitaläható, amit meg nem tudsz kivédni. Max hogyha nincs SIM a telefonodba.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
niof
addikt
válasz szkorhetz #638 üzenetére
Nincs fent. És nem bízom meg többé a kugliban, úgyhogy mindegy is, hogy ki lehet e kapcsolni, vagy sem. Bőven túl sokat tudnak így is rólam. Nevezz nyugodtan paranoiásnak! Többek közt ezért nincs FB accom sem. Csak a Twitter (X).
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
niof
addikt
válasz #54625216 #635 üzenetére
"és végül miért hozta meg azt a nagyon is jól végiggondolt, racionális döntést, hogy az iPhone mellett döntött"
Nálam ez azért következett be, mert amennyire csak lehetett, el akartam felejteni a Google-t. Persze teljesen nem lehet, a Gmail fiókomhoz kötve van néhány olyan szolgáltatásom regisztrálva, amiben 2023-ban nem lehet átállítani a regisztrációnál megadott mail címet, meg hát elég nagy YT fogyasztó vagyok... Ezeket használom aktívan, de mást már nem. A pontot az i-re anno az tette fel, hogy egyszer a saját Google fiókomban valahogy odatévedtem a helyadatokhoz, és óra percre mutatta a térképen, hogy merre jártam és mikor. Ez volt az a pont, ahol azt mondtam, ezt már nem, ahol én végleg elengedtem a droidot.
-
törölt tag
"Az iPhone nyilván egy jó készülék,.de vannak olyan hiányosságai, amiről érdemes beszélni: töltő nincs, gyorsröltés nincsen, usb3 nincs, hangrögzítő nincs, ldac, aptx hd, stb, nincs, Jack csatlakozó nincs, 90-120Hz nincs, stb....
Ezekre még nem érv, hogy személy szerint te vagy más mit használ(na) ezek közül,ért a telefon képességei vannak kibeszélve, nem az egyes felhasználók egyedi szokásai."Ott a probléma az érveléseddel, hogy:
1. Az általad felsorolt objektív különbségek a vita során jellemzően nem úgy merülnek fel, hogy X droidos készülék vs. iPhone 15 és akkor egy pont ide, egy pont oda, hanem veszik az összes létező droidos cuccot és ha az egyik tudja, akkor droidnak egy pont, az iPhone 15-nek meg egy mínusz.
2. Az általad felsorolt objektív különbségeket jellemzően az "Apple-t csak agyhalott fanboyok vesznek érzelmi alapú, irracionális megfontolásból" prekoncepció igazolására hozzák fel példaként. Erre pedig teljesen jogos cáfolat, ha valaki leírja, hogy mérlegelve a különböző konkurens termékek szolgáltatásait, a saját felhasználói szempontjai alapján az általad felsorolt objektív különbségeknek miért volt alacsonyabb a prioritása és végül miért hozta meg azt a nagyon is jól végiggondolt, racionális döntést, hogy az iPhone mellett döntött.
-
.Szaki.
addikt
Nem ugyanaz a sztori. ... A BMW tulajnak eddig az autójában benne volt az ülésfűtés, majd a gyártó azt mondta, hogy oké, a következő autódban benne lesz a tudás, de inkább jól lehúzunk és előfizetéses rendszerben használhatod ezt a szolgáltatást. Magyarán valamit elvettek a felhasználótól, ami eddig kvázi járt neki és azt mondták, hogy innentől kezdve - hosszútávon - sokkal több pénzért ha akarja, akkor aktiválhatja. Ezzel szemben itt nem az van, hogy eddig egy 120Hz-es telefont használt valaki és az utódban csak 60Hz van.
Itt senki nem vett el senkitől semmit. A kommentszekció 90%-a arról szól, hogy olyan emberek, akik nem iPhone felhasználók osztják az észt, hogy felháborító a 60Hz, USB 2.0, meg egyébként sem történt semmi érdemi változás a 14 és a 15-széria között. ... Ez semmiben sem fogja befolyásolni a jövőt, mégpedig ezért:
Van egy úgynevezett termékpaletta, ami alapján a felhasználó eldöntheti, hogy melyik a számára megfelelő típus. Aki eddig 60Hz-en volt és nem zavarta, valamint megfelel neki az új modellek tudása, az megtudja venni magának a 15-öt, vagy a 15 Max-et. Aki szeretne 120Hz-et, minden további nélkül meg van a lehetősége, hogy ilyen iPhone-t vásároljon, mert a Pro és a Pro Max tudja a 120Hz-et. Ennyi. Az USB ugyanez. Tényleg igaz, hogy iPhone-t szökő évente, vagy inkább soha nem szokás kábelen összekötni géppel. Ha valakit ez eddig sem érintett, ott a 15 és a 15 Max. Akinek ez mégis számít, Pro és Pro Max.
Az utolsó meglátásom pedig már csak annyi, hogy az iPhone-ok hosszútávra vannak tervezve. Az, hogy az i14 és az i15 között mekkora különbség van, az a néhány fanatikust leszámítva, aki mindenáron a legújabb készüléket akarja birtokolni baromira nem érdekel senkit sem. Egy iPhone minimum 5 évig kap szoftver és főverzió frissítést. Nekem is harmadik éves a telefonom, el sem gondolkodtam a cserén, mert köszöni szépen jól van. Majd két-három év múlva elgondolkozom a cserén. Na 2025-ben az i17 egy i12-höz képest bőven fog annyit hozni, hogy megérje majd váltani. Ahogy most is egy iX-ről - nem beszélve a 8 és 8 Plusról - való váltás már űrkorszak lesz. Azért mondom ezeket, mert ezek keze idéntől lett elengedve.
Szóval összegezve: Az baromira nem fogja befolyásolni a termékek milyenségét, hogy olyan emberek fikáznak, akik nem potenciális vásárlók, nem Ügyfelek. Az már inkább tud jelzésértékű lenni, hogy hány 15 és 15 Max fog fogyni 60Hz-en és hány Pro és Pro Max. Ebből nyilván le fogják vonni a megfelelő következtetéseket, aztán maximum a 16-ban már benne lesz a 120Hz. Azért sok mindent lehet mondani az Apple vezetésére, de azt nem, hogy hülyék, vagy önmaguk ellenségei lennének. ... Tehát annak, hogy már a 633. hsz-nél tart ez a topic az égvilágon semmi értelme nincs. Teljesen céltalan és teljesen hasztalan.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Igen, csakhogy mobilnet esetén ugye ha valami sz*r helyen laksz akkor lehet valami borzalom sebbeség lesz.
Másfelől kíváncsi lennék hogy korlátlan net esetén a mobilszolgáltató mennyire lenne boldog ha valaki mondjuk naponta azon keresztül mozgatna 100gb adatokat.
Arról nem is beszélve hogy ami megoldható p2p azt minek töltsem fel felhőbe hogy aztán onnan meg letöltsem oda ahová kell.
Felesleges körök.
Én a felhőt továbbra is csak másodrendű dolognak tartom.
A wifi közvetlen megosztás oké. -
nevemfel
senior tag
Én mindig csatlakozóval lefele szoktam zsebre tenni a telefonomat, egyszerűen így szoktam meg.
Egyébként érdekes téma. Nemrég volt erről szavazás a hup-on, és az egyik kommentben itt említette valaki, hogy azért jobb módszer a fejjel lefelé, mert akkor nem szöszölődik olyan könnyen a csati: [link]
[ Szerkesztve ]
Rally against apathy draws small crowd
-
niof
addikt
válasz nevemfel #623 üzenetére
Én a 11-et is fejjel lefelé hordom, mégis, kb. fél évente ki kell szöszölni a csatiját. De az USB-C hektikusabbnak tűnik ebből a szempontból. Mondjuk erről konkrétan a "kalandorok", és a droid használók tudnának nyilatkozni, hogy mennyi ezzel a gond.
-
sztivo
őstag
válasz nevemfel #623 üzenetére
Nekem mindig úgy vannak, csatlakozóval felfelé, és így is sokszor tisztítom, pedig nem poros környezetben van. Megtelik szösszel, aztán alig akar tölteni/bepattanni a kábel. C-t is lehet tisztítani, lényeg, hogy vékonyabb tárgy legyen. Tű/gemkapocs pedig nem tudom mennyire jó ötlet (valamit rövidre zárni stb.).
[ Szerkesztve ]
-
spect80
senior tag
-
Navaren
aktív tag
Ne már.
Tök normálisan reagált az én kérdésemre is, ahol a vezetékes adatátvitel fontosságát fiirtattam, személy szerint azért, mert 2020/21-ben ilyenkorra már a csatlakozó nélküli iPhone-okat vizionáltuk, nyilván okkal, és így nemhogy az átviteli sebessége, de maga a csatlakozó szükségessége is szerintem őszintén kérdéseket vet fel, de ez most mellékes, nem erre ment el a beszélgetés.
De nem látom ámokfutásnak, trollnak sem.
Üzenete, mondandója van, egyáltalán nem is hülyeség, csak valahogy úgy visszhangozza a saját nézeteit, mintha valami univerzális igazság lenne, amit kutya kötelesség lenne az embernek a magáévá adoptálni, nem pedig usertől függően változó relevanciájú faktor.Az a két gondolat, hogy gáz pár elmaradott/kihagyott paraméter, és az, hogy ettől még egy simán vállalható, felmért(!) igényekre szabott, prémium kütyü marad a cucc, simán megfér egymás mellett, egyazon mondatban, és nem kell állandóan kivont stop táblával figyelmeztetni az előbbiekre, ha az utóbbiak relevanciája nagyobb valakinél.
Ezt mertem vélelmezni.iBalu // Ordo Ab Chao //
-
nobela
senior tag
válasz Litván Zongora #600 üzenetére
A te igényeidre valószínűleg egy DAP lenne a megoldás.
Egyébként azt azért kötve hiszem hogy egy 192 kHz-es FLAC Tidalról rosszabbul szólna mint az mp3-ad...
AZ ÉV AJÁNLATA! Szinte új Sennheiser HD650 ezüstözött KáCSa szimmetrikus kábellel eladó: 99.900.-
-
aujjobba
addikt
válasz Roland861010 #616 üzenetére
Nem teljesen ertelek.
Az alapmodell nem kapja meg a Pro kepessegeit.
Ahogyan az alap i15-ben nincs ProMotion, ProRaw es hasonlok, amiket a korabbi Pro modellek mar adtak.
Ezert nem ertem miert gondolod, hogy jovore i16 neven megkapod a mai i15 Pro-t. -
Tiger.
nagyúr
válasz Elit3Zotya #93 üzenetére
3 és 5 között sztem nem sok a különbség.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
nevemfel
senior tag
A lightining is szöszölődik/koszolódik, épp most futottunk bele az egyik céges iPhone 7-nél. De igazad van, az USB-C nem kivétel.
Talán erre az lehet az egyszerű megoldás, hogy fejjel lefele rakod a telefont a zsebedbe, csatlakozóval felfelé.
-
nevemfel
senior tag
válasz LurkerSheik #615 üzenetére
Nem igazan volt 5 eve sem akadalya usb3 kontrollert implemetalni egy SoC-ba.
Nem, de minek implementálták volna bele a SoC-ba, plusz a kivezetések a SoC tokjára, amik az USB3-hoz kellenek, ha a lightning csatlakozón úgysem lehetett elérhetővé tenni?
Félre ne értsd, lehet, hogy neked van igazad, és tisztán marketing okokból döntöttek így, nem azért, mert a tavalyi SoC ennyit tud, és mert ez került a sima 15-be.
-
ilor14
tag
válasz aprokaroka87 #554 üzenetére
NAS helyett van cloud, wifi helyett meg korlátlan mobilnet, mindenre van megoldás már
-
zsoltiz
aktív tag
Mert ez nem rutin hogy fogmosás előtt elballagsz töltőre dugni, aztán meg még le is húzod?
Minek lehúzni? Fáj neki ha töltőn marad éjjel? Mi a különbség ahhoz képest hogy én meg konkrétan lefekvéskor dugom töltőre, amikor amúgy is leteszem a telefont az éjjeli szekrényre? -
krepair
csendes tag
Hali,
Nagyon hajlok afelé, hogy sok-sok évnyi android (és anno kis windows phone) rendszer után kipróbáljam az apple féle vonalat egy 15 pro-val. Ami kritériumaim vannak a telefonommal kapcsolatban:
- kompakt legyen (jelenleg s22-t használok, ez pont jó, szóval a kisebbik 15 pro is)
- qi töltés (pipa)
- NFC fizetés (pipa, itt csak apple pay van?)
- egy napot bírjon ki az aksija (később lehet gond, de az s22 fél napos teljesítménye mellett valszeg nem lesz gond)
- dual sim... na itt jön az igazi kérdésem. Tud a 15 pro rendesen dual simet kezelni? Egyik e-sim, másik nano-sim és közben mindegyiken megy az 5G rendesen?
Köszi a választ! -
niof
addikt
válasz nevemfel #614 üzenetére
Egyébként én egyetlen egy dologtól tartok, lehet ok nélkül, az USB-C-vel kapcsolatban, az pedig a tartóssága/sérülékenysége. Ugyanis kitört közepű USB-C aljzatot már láttam. És ugyebár a szösz a zsebből bele fog menni ebbe is, de Lightning esetén nem tudtál mit kitörni az aljzatból, mikor néha-néha ki kellett azt pucolni egy tűvel, vagy gemkapoccsal, vagy egyéb alkalmas eszközzel. Az USB-C-nél baromi óvatosan kell majd ezt csinálni, mert ha a közepe megsérül, akkor viszlát, mehet a szervizbe csaticserére...
-
senior tag
válasz nevemfel #614 üzenetére
Inkabb direkt igy terveztek.
Nem igazan volt 5 eve sem akadalya usb3 kontrollert implemetalni egy SoC-ba.
Semmi vilagmegvalto dolog nem robbant be a telefon iparba az utobbi evekben ami miatt roadmap-et at kellhet dolgozni.Egy telefon specifikacioit foleg Applenel nem 1 evvel elotte kezdik kitalalni.
Evekre elore tervezik patikamerlegen szamolva es szeparalva a portfoliot a profitmaximalizalas erdekeben.
Mesteri![ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
nevemfel
senior tag
válasz LurkerSheik #613 üzenetére
Az USB 2 talán nem kizárólag marketing. A tavalyi SoC USB2-s, mert a lightning USB2-t tudott.
-
senior tag
Ez az USB 2.0 meg 60Hz stb szimplán egy marketing trükk.
Ha lesz 240Hz iPhone kijelző, akkor már nem lesz marketing értéke a 120Hz-nek és megkaphatja az olcsóbb modell.Dörner Csengének ott a youtube videója pl pont erről, a Csalihatásról mesél.
Az emberek nem tudják önmagában mi lenne az ára valaminek, csak valami máshoz viszonyítva.
Erre tökéletesek ezek a készülékek termék-portfólión belül, hogy a csúcsmodell felé tereljen és ezeket is megveszik.Samsung ugyanezt csinálja az S23-al, degradálja ugyanazt a nevet, ők pl el is vettek mondjuk az UWB-t S22-től.
Ami szerintem egy baromi hasznos extra krízis helyzetben iPhoneon (eszköz elvesztése).
Szerintem ez átgondolatlanabb és undorítóbb dolog, mint eleve nem adni a usernek, hiszen akkor tervezhetsz ezzel a jövőben.
De volt Mate 20Pro Face ID szerűséggel, aztán 1 szériát élt, stb...Lehetne sorolni ezeket a kényelmi extrákat, hogy adták és vették el az előre átgondolatlan Csali marketing miatt.
Szimplán kurv@ jók a marketingesek abban, hogyan kell felépíteni egy termékportfóliót, hogy hasson.
Mert hat ránk, ha tetszik, ha nem.[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
niof
addikt
Hát, a topikindító cikk az, hogy bemutatta az Apple... És mivel nálam aktuális lesz a csere, ide jöttem beszélgetni. A topik tartalma semennyire nem befolyásolja azt, hogy meg fogom venni a 15-öt. A másik része, hogy érdekes bekapcsolódni ezekbe a szócsatákba, érdekes végigolvasni a hsz-at, megismerhet az ember más szempontokat, érdekességeket (pl a feljebb említett akksi Li-ion-Li-pol téma). Ilyesmi. Az, hogy meg fogom venni, az event alatt már eldőlt gyakorlatilag, mert határozottan tetszik, amit nyújt a 11-hez képest.
-
aujjobba
addikt
válasz ShiberMonkey #607 üzenetére
Valojaban mar az i14 is a szerelhetosegi szempontokat is figyelembe veve lett attervezve belul, ezt folytattak az i15-nel is.
[link] -
Navaren
aktív tag
Korrekt, köszönöm!
Kitartást .
Ezért kérdeztem. Ezeket megtudni.
Klassz, hogy akad egy-két olyan cucc, amelyik még úgy ahogy ki tud szolgálni, még ha csak "oldalkocsiként" is a fő telefon mellett .iBalu // Ordo Ab Chao //
-
ShiberMonkey
senior tag
válasz Flashback #603 üzenetére
Érdekes, valószínüleg tartom amúgy akkor hogy az Apple vàr azzal hogy az EU szigorúbb legyen a készülék javítàssal kapcsolatban (legalàbb kijelzö és akku csere lehessen viszonylag egyszerüen) és talàn akkor vàltanak Li-polra hogy biztonsàgosabb legyen.
Mindenesetre köszönöm a vàlaszaidat és az idöt amit ràfordítottàl . -
stellaz
veterán
Őszintén nem értem amit írsz. Én pusztán objektivitást kértem, és azt, hogy egy hiányosság ne azzal legyen érvénytelenítve, hogy "nekem nem fontos, sokaknak nem fontos, legnagyobb profit, samsungon sincs, stb." Mert ez idegesítő és gagyi barbatrükk.
Semmi olyan nincsen ebben, hogy nem tudom mások döntését elfogadni, sőt, pont az ellenkezőjét írtam. Ezen hiányosságok ellenére is lehet jó telefon.
Hogy ti (itt többen) folyamatosan személyes sértésnek veszitek és bizonygatjátok, hogy de nektek jó ez meg ez az funkció ebben a formában is, az inkább szól rólatok, mint az én nem elfogadásomról. Más eszközöknél valahogy nincs ez a személyes sértettség, csak itt, amit nem tudok mire vélni őszintén szólva.
-
ShiberMonkey
senior tag
Bocsànat hogy beleszólok, de pont ezért vettem magamnak egy Sony walkmant( nem a kazettàs széria az egy dobozban csücsül mint emlék ) hogy offline is tudjak zenét hallgatni.
-
Flashback
addikt
válasz ShiberMonkey #591 üzenetére
Ha limitältäjäk HWesen a mélymerülést és a túltöltést akkor egy fokkal biztonságosabb.
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Navaren
aktív tag
Értem, értjük, hogy miért gondolkodsz úgy, ahogy, de miért nem bírod elfogadni, hogy más nem azt keresi a telefonban, mint amit Te, vagy amit a tech-geek közösség trendjei most ‘elvárnak’ egy bizonyos árrésben, hanem nettó hülyézel (bár nem szó szerint), meg kínosozol mindent és mindenkit, akit nem tudsz meggyőzni?
Miért olyan nehéz, nem feltétlen megérteni, de elfogadni, hogy az iPhone nem annak szól, aki adott pénzért abszolút aktuális tudást akarja megkapni, hanem az iOS-t és a csak ahhoz köthető szolgáltatásköröket szeretné?
Harapott Almáék nagyon-nagyon-…-nagyon sok nettó szarrágó húzásával nem értek egyet, többet kifejezetten rühellek, a töltőelhagyás magyarazatától az összes méregfogam kibiztosítódik a mai napig, a tavalyi sima i14-t látva konkrétan felröhögtem (aszittem, megint egy i5C-féle fiaskó készülődött), de el tudom fogadni, hogy sem az, sem az i15 nem nekem szól de van, aki akrobatikus ívben sz*rik a specifikációkra, vagy épp arra, hogy abban a telefonban, amit meg egyébként ő sosem venne meg, mi az, ami benne van, ami emebben meg nincs.
Ha otthon/munkahelyen Apple cuccok vannak már, évek/évtized alatt kialakult habitusok kapcsán, és idén esedékes a telefoncsere, akkor miért venne mondjuk pixelt, vagy Samsungot, akármit i15 helyett ~$800-ért, csak azért, mert azokban 120Hz van 60 helyett, vagy mert az USB-s adatkapcsolat gyorsabb lenne (meg még jóhet ide pár másik ilyen), ha egyébiránt nettó szopás lenne a rendszert megpróbálni nagyjából kompatibilissé kalapálni (és ez csak egy példa)?
És ettől még gáz ez a pár elmaradás nem mondom, de miért baj az, ha neki nem fáj? Neked meg miért ennyire?[ Szerkesztve ]
iBalu // Ordo Ab Chao //
-
niof
addikt
Hát már mégis ki a fenének a szempontját kellene vásárláskor figyelembe vennem, ha nem a sajátomat? Ha a te nézőpontod szerint vásárolnék telefont, akkor most nem lennék itt. Még jó, hogy én vagyok a reprezentatív egyszemélyes minta magamnak! Nekem kell megfeleljen amit veszek, nem másnak. Meghallgatom/elolvasom én a véleményeket, de jottányit sem változtat azon egyik sem, amik a saját elvárásaim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Milyen digitális videókamerát?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- HDMI topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest