Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
Én mindig csatlakozóval lefele szoktam zsebre tenni a telefonomat, egyszerűen így szoktam meg.
Egyébként érdekes téma. Nemrég volt erről szavazás a hup-on, és az egyik kommentben itt említette valaki, hogy azért jobb módszer a fejjel lefelé, mert akkor nem szöszölődik olyan könnyen a csati: [link]
[ Szerkesztve ]
Rally against apathy draws small crowd
-
törölt tag
Most kb. ugyanazt írtad le hosszabban, amit én: az a bajod, hogy egy cégnek vannak különböző tudású és minőségű termékei, amit különböző módon áraznak.
Ha valakinek minimál követelmény a 120Hz, erősebb SoC, usb 3.0, akkor ott a Pro, ha sokallja érte az árat, mert szerinte ugyanazt megkapja gombokért droidosban, akkor lehet droidra váltani. Hol itt a dráma?
És mi az, hogy nem fair?
Ha megkapod ugyanazt olcsóbban mástól, akkor vedd meg azt. Ha nem, akkor sajna el kell fogadnod, hogy ennek a teljesítménynek és minőségnek jelenleg ennyi az ára. -
Cseri0058
őstag
Van lehetőséged több modelből választani, akár régebbit, akár más márkából.
Azzal, hogy erre fele ment el az ipar nincs mit tenni, senkinek sem kötelező vásárolnia.
A mini tudtommal azért szűnt meg, mert nem igazán volt kelendő. (de ez nem 100%)
Ha pedig nem éves szinten nézed a fejlődést, hanem 3-4 évre, akkor igenis van előrelépés.#460 tomboy0013
Erre pont az a megoldás, hogy nem évente cseréled a telefont, hanem mondjuk 4 évente.
Jelenleg nekem iphone 12-m van és jövőre tervezem a cserét. 4 éves távlatban már igenis van fejlődés.
#461 S e t h
Akkor jobbulást. Nem vesztek vele semmit, ha nem olvasod el. -
Prowler
senior tag
Igazad van, viszont azt is figyelembe kell venned, hogy ez a szegmentálás már a 6S-nél elkezdődött. 6S Plus kapott OIS-t, 6S nem. 7 Plus kapott tele kamerát, a 7 nem. 8 Plus kapott tele kamerát és +1GB RAMot, a 8 nem. Így a Plus vonalból szép lassan kinőtt a Pro vonal.
Amikor kijött az X, akkor az volt a non plus ultra, viszont ez az árazáson is meglátszott. Persze, egyszerűbb lenne egy mindent tudó telefont árulni, viszont akkor $1000 alatt nem lenne új iPhone évente. Plusz az Apple is tökön lőné magát, mert marginális fejlesztésekkel senki nem venné meg az aktuális modellt, hiszen “a tavalyi is tudott mindent”.
Így viszont van egy butított modell “jó áron” amibe szépen lassan csepegtetik le a Pro vonal funkcióit. A sima iPhone 15 már annyit tud mint egy 11/12 Pro. Amennyivel többet a Pro vonal nyújt, az átlag felhasználónak nem számít. Ők csak örülnek, hogy az alap telefonjuk minden évben többet tud. Legalábbis én így látom ezt.Veremivadék Undorkutya
-
anulu
félisten
elhiszem, hogy nehezen elképzelhető. de nálam ez van. elém raksz egy 60 egy 144 és egy 500Hz-es monitort, ha nem tudom melyik milyen, nem fogom tudni megmondani.
nem azt mondom, hogy nincs olyan, aki 60 és 75 között sem veszi észre a különbséget, pusztán azt, hogy én nem.
lehet, hogy a '90-es évek elején a 43Hz-es katódsugaras monitor immunissá tett az ilyen dolgokra
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest