Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Új funkciókat hoz a One UI 6 Watch
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
addikt
OK, ha szakértő mondja, akkor elhiszem, hogy bizonyos dolgokra kifejezetten jól használható. Nem vitatom, de én kifejezetten a szenzor és az optika képességeire gondoltam egy modern céleszközzel szemben. A telefonokban (bármelyikben) lévő szenzor fénygyűjtő képessége (nem tudom ezt pontosan hogyan kell mondani, fentebb említettem, hogy nem értek a fényképezéshez) a közelébe sem ér egy 4/3, vagy APS-C, ne adj isten full frame szenzoréhoz, ami profi fotózáshoz való. Szerintem érted, mire gondolok. Az nem vitás, hogy nagyon sokat fejlődtek a telefonos szenzorok az évek alatt, de azt a szintet sosem fogják elérni, ha vért h.gyoznak a fejlesztőik, akkor sem, mert a fizika az fizika.
Lehet nem ebben a topikban (lusta vagyok visszakeresni) említettem, hogy a legtöbb telefonnal fotózó emberke azt keresi nagy általánosságban amit én, hogy point&shoot f.sza képeket lőjön a teló, jól nézzenek ki, látványos torzításoktól mentes, éles és színhelyes képek készüljenek. Szerintem nem nagyon járok messze az igazságtól.#489 stellaz
Azt hajlandó vagyok elfogadni, hogy ez valakinek problémát jelent, hogy ezek hiányoznak. Viszont azt nem, hogy ezt úgy hozzák fel, mintha valami szentségtörés lenne. Azon lehet vitatkozni, hogy most a sima 15 prémium termék e, vagy egy átlagból kiemelkedő, és ezért magasan árazott készülék. Mert ha a 15 prémium, akkor a Pro az mi? Über prémium?
Volt már említve, és a még android mellett kitartó pár kollégának is ezt szoktuk felhozni (mi ájfónosok ), hogy igaz, hogy többet fizetünk a készülékért, de tovább is használjuk. Ők jellemzően évente, de max. két évente váltanak, mi meg nem, mert nem kell, mert a 4 éves telóm is tök jó, csak halódik az akksija, de ezen kívül a világon nincs vele igazából bajom. Szóval, van olyan kolléga, aki évente vesz 150-200k-s telót, én meg 4 éve vettem 280k-ért. Ki fizetett érte többet?
Erre a 60W-os töltésre visszatérve. Miért is jó ez? Bár nem lehet egyértelműen bizonyítani sem "A"-t sem "B"-t, megoszlanak a vélemények, de én inkább annak a pártján állok, hogy a túltolt gyorstöltés inkább káros az akksira nézve. Az egyik ilyen 200W-ot tudó telónál a gyártó is figyelmeztette a fogyasztókat, hogy a folyamatos gyorstöltés hamarabb tönkreteszi az akksikat. A 11 valamivel több, mint egy óra alatt tölt fel a 20W-al, és kb. 2,5 óra alatt az 5W-al. Szerintem ennél nem kell több/jobb, elég ez.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
zsoltiz
aktív tag
De miért kéne reggeli előtt gyorsan feltölteni ha éjjel töltőn van? (Egyébként 20w a töltés szóval meg nulláról sem lenne 2 óra, fel óra alatt 50-60% belemegy)
“Adatot meg én sem másolnék, ha órákig tartana, az biztos.....”
De mit masolsz? TypeC Androiddal sem másoltam. Alkalmazásadatok felhőben, fájlok, fotók mennek automatikusan saját NAS-ra, meg felhőbe. -
adalbert1
veterán
Azt nem értem, hogy miért a 13 minit vezetik ki, és a sima 13 marad a kínálatban?
Ennek így mi értelme, ha még a 14 is elérhető maradt? Vagy a 14-et is leveszik majd a hivatalos 15 megjelenés után a kínálatból? -
zsoltiz
aktív tag
A gyorsröltés az mondjuk pont S napi használatot segíti.
Ez is használat függő. Én pl az esetek 90%-ában éjjel töltöm a telefont és általában 1 napot ki is bír. Most épp 52%-on van, reggel 6 óta (2,5ó SOT). Már elég gatya az akksi 3 évesen de még így is elég. Innentől mindegy hogy 20 vagy 200W a töltője. Ha többet használom akkor legfeljebb nap közben rádugom fél órára otthon (vagy munkahelyen egy USB portra). De van wireless töltő meg kábel a kocsiban is, oda is fel van dugva a CarPlay miatt. Ennyi nekem bőven elég.
Ugyanez a véleményem a type-c csatlakozóról. Inkább az egységesség miatt érdekes, de én kb 5 éve nem dugtam telefont gépre adatátvitel miatt, pedig akkor még pont type-c-s androidom volt. Tőlem lehetne rajta régi kerek nokia töltő lyuk is. A C majd akkor lesz nekem érdekes ha lesz valami Dex szerű dokkoló és lehet desktopként használni.
-
M1995
aktív tag
válasz aprokaroka87 #520 üzenetére
Nézőpont kérdése, nekem még így se jutna eszembe mobilon játszani, akit érdekel ott lesz a lehetőség. Most a Resident Evil és Assassin's Creed kapcsán aki fűbe-fába beleköt, az pedig kiabálhat a neten de csak 30 FPS!!!
(megjegyzem amikor az a baj, hogy Mac-en nincs annyira játék, az Apple a mobile gaming témában iPhone-nál úgy tudom több profitot visz el a vásárlásokkal és IAP hülyeségekkel, mint a konzolgyártók AAA címekkel) Legalább az IAP baromságot kicsit kompenzálták az Arcade programmal, azt oda merem adni kisgyereknek is.Egy dolog a kritika és másik a kiragadott szelektív trollkodás.
Elvileg annyi a történet az A16 tervezésekor még nem volt szempont az USB-C port téma, így az adatátvitel sebessége sem. Ezért abba nem került olyan kontroller. A17 Pro tervezésekor már szempont volt, így az már tudja a gyorsabb sebességet, ha veszel külön gyorsabb kábelt.
Kérdezném amúgy a Samsung alapból milyen kábelt rakott a dobozba az elmúlt években? Csak nem 2.0 sebességűt? Mert akkor be lehetne már fejezni a témát... ahogy az átlag iPhone user, úgy az átlag Android user se köti kábellel gépre, ha mégis akkor is alap sebesség, mert olyan kábel volt a dobozban. Ne csináljunk már úgy mintha hétköznapi Android userek milliói naponta 20-40 Gbps tempóval tolják a 4K videókat gép és mobil között...#523
Nincs tévedés. Rossz "lemaradt" termékkel nem lehet ilyen profitot csinálni és ilyen márkahűséget elérni. Nézz meg felméréseket USA-ban Gen Z 70-80%-a iPhone-nal tervez. (iMessage, FaceTime óriási húzás volt, először majdnem kinyitották aztán rájöttek aranytojást tojó tyúk gyakorlatilag)De akkor hagyjuk a profitot, mesélj a szerinted elmaradt technikáról... melyik Xiaomi készülékben van olyan arcfelismerő mint a Face ID? Ja tudom ilyenkor az ujjlenyomat olvasó a jobb, gondolom. Szerinted Apple A chip vagy Samsung Exynos gyorsabb és hatékonyabb? 5-6 év support hol van? Olyan minőségű videó? Lidar, üzemidő? Apple-t tudod könnyebben felhívni gond esetén vagy a Google-t? iPhone, AirPods, iPad, Mac, Watch, Apple TV, Apple Music, iCloud szintű ökoszisztéma egyben hol van még? (talán a Samsung próbálta félig lemásolni, a Microsoft belebukott, a Google-t nem érdekli ők reklámból élnek)
Egy-egy dolgot szoktatok kiragadni öt különböző Android készülék emlegetésével külön-külön, azt a játékot ismerem, de általánosan olyat hol mutatsz ami egyszerre tudja megbízhatóan amit az aktuális iPhone (Pro)?
Amikor azt írjuk iOS nincs bloatware, Samsung Galaxy beépítve sajnos, akkor az a válaszotok Pixel. Viszont azt alig forgalmazza a Google és minőségügyi problémák.
Azt írjuk a csoda Xiaomikra, hogy nem akarunk kínait, azt mondjátok Pixel vagy Sony, na de az megint sehol csoda még foglalkoznak mobilokkal ilyen kicsi részesedés mellett. (mert a Google egy reklámcég, a Sony is másból él) Mondhatni Pixel szebb képet csinál, iPhone se rosszat ÉS jobb videót, akkor...Vannak még az innováció formák, Surface Duo, Flip, Fold, hát szabad legyen mondani az még gyerekcipő egyelőre, még szoftverben se követték le rendesen azt a formát. Mondják milyen 2023-ban 60 Hz iPhone-t kiadni és miért nincs összecsukós mint a Flip... hány Hz a Galaxy Flip 5 kisebbik kijelzője? Akkor mégse fáj annyira a 60 Hz?
Ahogy a nagy tepsik se mindenkinek jönnek be (RIP iPhone Mini) úgy nem mindenki akar vastag összecsukóst a zsebébe. Majd amikor ott lesz a technológia, hogy Flip, Fold lehet vékonyan is csinálni és megbízható 3-4-5 évet kibír, majd talán akkor vált az Apple, akkor lesz értelme. Vagy mást gondolnak ki és kimaradnak a hajtogatásból.Azt teljesen megértem valakinek kell stylus, hát az ne iPhone-t keressen. Vagy split screen, akármi reverse töltés nem tudom még mit szoktak reklamálni. Nem tetszik a zárt(abb) rendszer, akkor se. Cserébe el kellene fogadni Android tábornak is, lehet jönni bármilyen specifikáció érvvel, attól még azon nem iOS fut.
Általánosan egyben nekünk az iPhone felel meg leginkább. Nem egy-egy kiragadott specifikáció miatt, hanem az összkép miatt. Miért nem lehet mindenki veszi amit jónak lát, aztán ennyi?Minden évben ezerszer el kell magyarázni ugyanazokat:
- átlagnak nem számít a kábeles adatátvitel, mert iCloud és AirDrop
- átlagnak nem fáj a 60 Hz, mert hiába a feleannyi Android is 120 Hz, ha azon nem iOS van
- átlag számára nem fájt sokáig LCD mert jó minőségű volt és hiába sok Android már OLED volt, ha azon nincs iOS
- átlag számára amikor egy korábbi feature lecsorog a sima modellbe akkor nem érdekli Android oldalon az hány éve volt már, mert ő az előző iPhone-jához viszonyít
- átlag nem évente vált készüléket, hanem 3 évente így mindegy csak minimális az évről évre újdonság
- jobb helyeken a kutyát nem érdekli milyen telefonod van, mivel az orvos, nővér, takarító is meg tudja venni és elég széles árban az iPhone kínálat, így a "státuszszimbólum, csak Apple logó miatt veszik" duma vicc, az SE hátán is van alma, azt is menőzni veszik? Az iPhone 13 is még forgalomban és még évek vannak benne.Apple az egyik legzöldebb tech cég nagyító alatt környezetvédelem szempontjából, arról hallgatás Android oldalon mennyi gyártó mennyi csak 2 évig támogatott kacatot termelt egy évtized alatt. Az ilyen Apple Watch klón 5 ezer forintos aliexpress "okosórákról" nem is beszélve micsoda hulladék.
Ha valaki vesz egy alap iPhone-t kamatmentes részletre és használja 3 évig, majd beszámítja, eladja, vagy akkucserével további 3 évig egy családtagnál, erre azt mondják drága és biztos csak Apple logó miatt és nem is ért hozzá, hiszen egy 50-100K Android is tudja ugyanazt. Oké...
Nyilván egy kimaxolt Pro az drága nyugati bérből is, meg évente cserélni is, bár ott vannak jó trade in programok, viszont az átlag a simát veszi átlag 3 évre és még akkor is ér valamit. -
zsoltyyy
senior tag
Pontosan, igaz, én nap közben szoktam feldobni tölteni ~20-30%ról ~50-60%ra, de 2,5évesen még 92%.
S10et gyorstöltőztem, de lehetőség szerint max 80%ig (lehet nem emiatt, de) ~1év után azt vettem észre, hogy már nem bírja úgy, leszedtem egy 3rd party appot, 3-4 full charge után kiderült, hogy 82%os... Vagy az volt egy selejtes darab, vagy az s10ek ilyenek, vagy a gyorstöltés miatt, de nem kockáztatok ilyennel megint, inkább töltöm "lassan".
-
vzsryl
nagyúr
válasz peugeotmate #534 üzenetére
Én speciel annak örülök a legjobban, ha csak lassan tudom tölteni a telefonomat.
Minden este felrakom, szépen feltölti 80%-ra, aztán ébredés előtt befejezi. Cserébe 2 évesen se veszek észre üzemidő csökkenést, pedig már csak 92%-os az akksi.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
zsoltyyy
senior tag
válasz peugeotmate #534 üzenetére
Igen, érdekes módon az s23 is csak 25won tud tölteni (ami szerintem bőven elég is)
Ennyire ne kényelmesedjünk már el, régen 5wos töltéssel is elvoltunk, csak egy kis figyelmesség, előregondolkodás kell...
Nyilván, ha lehet gyorsabban, akkor miért ne, de érdekes, hogy leginkább a kínai gyártóktól látunk 70, 90, 100, 200w-os töltést...
-
judas13
addikt
-
stellaz
veterán
válasz peugeotmate #531 üzenetére
Nem nyirja ki.
-
stellaz
veterán
A gyorsröltés az mondjuk pont S napi használatot segíti. Az egyik leghasznosabb funkció.
Egyik készülék sem tökéletes, a hiányosságokat nyugodtan lehet hiányosságnak kezelni, teljesen felesleges az ilyen ki "Hát ki használ ilyet? Mert én aztán biztosan nem!" típusú szöveg.
-
Roland861010
veterán
válasz zsoltyyy #524 üzenetére
Persze ez igaz és valóban kevés ember vesz másik kábelt.. de ez pl. a samsung csövessége. Ez olyan mintha a ps5 mellé csak normál hdmi kábelt adnának és ha kell a 2.1es sebesség és minden más finomság vakkor vedd meg mellé a megfelelő kábelt.
formula01
Én azt nem értem miért nem került bele egyenesen egy M1-es proci ... ha már egy iPad Airbe bele tudták tenni simán mehetne a 15pro maxba is.
Igaz akkor évekig nem vennél új telefont. -
zsoltiz
aktív tag
válasz Metal213 #514 üzenetére
"5-8 éves lemaradásban"
Annyira érzem ezt a lemaradást, mikor egy 4 éves 11PRO (4GB RAM) vagy a saját 3 éves 12PRO-m minden kamerája tud 4K60FPS-t (még a selfie is), és videózás közben ilyen beállítás mellett lehet váltogatni a 3 látószög között (és nem recegve, ugrálva, hanem egy rövid smooth zoom effekttel).
Eközben az új csúcs xiaomi (13 ultra és pro) még mindig ott tart a papíron topSpec 3x50 mpx számháborús kamerával, hogy csak akkor tud látószöget váltani felvétel közben, ha le van korlátozva 4K30FPS-re. Külön-külön tud 8K-t (jól mutat ez is a spec sheeten), csak akkor meg a felvétel darabos. A legjobb mikor zoomolva fotózva nem azt rögzíti a képen, amit a kijelzőn látsz. A szelfi meg kemény 1080p 30FPS-t tud, de legalább 32 megapixeles amit rá lehet írni a dobozra és lehet ájuldozni, hogy 2.5x "jobb" mint a szifoné. 5-600e Ft-ért ezt tudják ezek a papíron specifikációbajnok csodák.
Akkor is érzem a lemaradást, amikor pl odateszem a telefont a TV elé a komódra és 1 kattintással csatlakozik az appleTV-hez és lehet használni facetime kamerának (úgy, hogy még követ is a kamera). Vagy hogy a CarPlay-hez már más is tud csatlakozni és bedobni zenét, aki a kocsiban ül, vagy hogy van communication safety funkció gyerekeknek, vagy hogy van hide my email funkció (icloud+), vagy hogy a spotlight _mindenben_ keres a telefonon (beírok egy szót és azonnal kidobja a PDF fájlt ami ki tudja amúgy hova van elmentve a file kezelőben). Vagy hogy a 4 éves telefonon a saját szoftverével agyvérzés nélkül össze tudok vágni sok felvételből egy nyaralós videót, reccenés nélkül, profi végeredménnyel (próbáltam ezt anno pl xiaomin is, nem ment).
És lehetne sorolni a végtelenségig. És ez az mit sokan nem értenek meg: nem specifikációkat veszek. Nem érdekel a gyorstöltés verseny, vagy hogy 3x80mpx a kamera mert ez önmagában nem jelent semmit. Az érdekel, hogy mennyire jól használható az egész, egyben, a szoftverrel együtt. Ésakkor a támogatásról még nem is beszéltünk, hogy a 4-5-6 éves telefon megkapja az összes új funkciót, amit a hardverből ki tudnak préselni. -
formula01
senior tag
Most nem azért, de ki akar 6.1 vagy 6.7 colon konzol játékokkal játszani, miközben konkrétan drágább a telefon mint egy PS5 meg egy játékra is alkalmas 55"-ös OLED TV együttvéve. Biztos van egy réteg, akinek ez fontos, de szerintem telefonba Raytracing aztán tényleg egy felesleges marhaság.
Olyan szempontból viszont érdekes a dolog, hogyha egy telefon prociban már ezt el tudják érni, akkor milyen játékos teljesítményt fognak kihozni az M3 procikból? Jelenleg szerintem nagyon sok embert csak az tart vissza a macre váltástól, hogy játékra pár címet leszámítva nem igazán alkalmas.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
zsoltyyy
senior tag
válasz Roland861010 #522 üzenetére
Ezt sose vitattam, hogy a samsung nem tudja a 3.0-át már régóta.
Ezután a kérdés már csak az, hogy vajon hányan használnak ahhoz tényleges 3.0-ás kábelt, mert külföldi fórumok alapján az s23 ultrához is csak 2.0ás kábel jár.
Igen, egyszerű megoldani egy 3.0kábelt beszerzését, de vajon hányan tették ezt meg?
-
stellaz
veterán
Te a profitot és a technológiai fejlettséget szinonimaként kezeled, pedig ez óriási tévedés. A sikernek számtalan oka van, a profitot meg a vásárlók dobják össze. Kisebb profittal akár még olcsóbb is lehetne...
A telefont nem az elmaradt technikája miatt veszik meg, hanem annak ellenére. Lehet mást venni, csak attól, hogy ezt leírod, más ezt még kitargyalhatja és nem kell hozzá az engedélyed. Mondhatnám, hogy aki akarja, az majd megveszi és nem kell többet ide írnod[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz zsoltyyy #511 üzenetére
Maradj már komolyan ilyen idióta vacak érvekkel.
Az A16 - tudja vagy tudná kezelni az usb 3-as adatkezelést is.
De ez kb nekem akkor köcsög dolog mint a 15pro csak 3* mig a 15pro max 5* zoomra képes mert azt mondják nagyobb a hely neki?
Micsoda? Hol? miközben ugyan akkora a kamera sziget mind kettőnek és a telefon vastagsága sem nagyobb.
Anno mondom már egy samsung s10 is tudta az usb 3-at egy mi 11 meg nem... de még mindig nem tudja csak a mi 13 pro.
Egy usb 2 vs 3-as vitának hamarabb van alapja mint hogy a 10Gb/s-et fog tudni mert a felhasználók 10% fog rá külső SSD-t kötni 4k60Fps miatt.
Mint hogy mondjuk gépre kőtve nem 20 óra átmásolni a képeket hanem csak 5...
Azért írtam fentebb, hogy minden évben van valami amit megetetnek velünk a gyártók .
A családban mindenkinek iPhoneja meg Watchot hord. De mindenki elismeri a + és - dolgokat is a termékekkel kapcsolatban. -
M1995
aktív tag
válasz aprokaroka87 #515 üzenetére
Elvileg az elvileg. Snapdragon 8 Gen 3 is 4 nm lesz majd...
Ez az A17 Pro chip pedig most 3 nm és gyakorlatilag 1-2 hét múlva elérhető az iPhone 15 Pro és karácsonykor már mehet a Resident Evil, konzol cím natívan a mobilodon, akárhogy nézem ebben elsők. Akkor hagyjuk már a nincs innováció és 5 évvel lemaradva a konkurenciától szövegeket. (ezt nyilván nem neked címzem, hanem a korábban témázóknak)
Face ID, Lidar, saját tervezésű leggyorsabb és leghatékonyabb A és M chipek, hosszú támogatás, csupa jóság még akár autóbaleset észlelés és műholdas segítség (jó ez még csak adott országokban), a piac beszél okostelefon profit döntő többsége náluk keletkezik, legmagasabb márkahűség és elégedettség, tehát valamit jól csinálnak, de azért megmagyarázzák itt az Apple le van maradva... -
janeszgol
félisten
válasz LurkerSheik #503 üzenetére
Pedig de. A Note a Note 7 után csak mint megtűrt kategória lett. Abból fogyott a legkevesebb mindig is. S nyitott, Note zárt.
A Huawei-nél pedig a Mate 9-től Mate nyit, majd a kövi évben a P zárt.
-
törölt tag
válasz Metal213 #514 üzenetére
Akkor ide is: a fejlesztések csak a közvetlenül megelőző modellhez képest számítanak kicsinek, de nem a tavalyi modellt vásárlók az Apple célcsoportja, hanem azok, akik számára már elég nagy a teljesítménybeli különbség, hogy érdemes legyen átállniuk.
Az 5-8 éves (állítólagos) lemaradás meg max. olyan fícsörökben tettenérhető, amelyek a célcsoport számára nem élveznek prioritást, különben a konkurens termékeket vennék. -
törölt tag
"nem pozitivumként tekintem, hogy egy tavalyi csucsmodelt idén alapmodelként átnevezve árulnak"
Azon lényegtelen apróságot leszámítva persze, hogy az alapmodell áráért.
"DE az apple vonalon mondja valamit amivel meg tudod magyarázni, hogy egy átnevezésért miért is kell kifizetnem ugyan azt vagy többet idén mint tavaly vagy elötte?"Semmit sem kell kifizetned, mert nem kötelező évente telefont váltani. Az Apple üzletpolitikájának a lényege, hogy a 15-el nem a 14-es tulajokat célozza, hanem a XS, XR, 11-es, esetleg 12-es usereket.
Számomra az az érthetetlen, hogy ezt miért kell minden évben minden egyes iPhone bejelentéskor újra és újra elmagyarázni.
-
zsoltyyy
senior tag
válasz Roland861010 #510 üzenetére
Ja, biztos csak a csati kell hozzá...
Szerintem felesleges megint belemenni, már sokan megírták, hogy az előző évi soc nem tudja a szabványt... 10 éve nem másoltam telóra/telóról kábellel, akinek meg ez igénye, vesz mást, ennyi.
15pro az első iphone ami tudja a 10 Gb/s-et usb-n át, eddig ez senkit nem érdekelt, most a kommentelők 70%a le van döbbenve, hogy mi az, hogy az olcsóbb iphone csak usb 2.0?
[ Szerkesztve ]
-
doooo
veterán
válasz LurkerSheik #503 üzenetére
-
nem siklottam el felette, de veled ellentétben és ezt nem pozitivumként tekintem, hogy egy tavalyi csucsmodelt idén alapmodelként átnevezve árulnak.
Ahhoz biztos sok fejlesztés kellett.
Ha csak a xiaomi vonalat nézzuk, minden évben minden egyes uj szériánál uj chipet tettek bele, ahhez nem elég ,hogy ugyan arra az alaplapra ráforrasztok egy másikat, itt tettek bele munkát , hogy elmondhassák, hogy tényleg dolgoztak vele és ezért kérik meg az árát.
DE az apple vonalon mondja valamit amivel meg tudod magyarázni, hogy egy átnevezésért miért is kell kifizetnem ugyan azt vagy többet idén mint tavaly vagy elötte?Mert ahogy nézem, 3-4 évente fejleszt az Apple valamit, a köztes idöben meg csak maszatolja a régit és igy van neki nagy profitja, mert nem kell a fejelsztésre költeni .
-
M1995
aktív tag
válasz Cseri0058 #436 üzenetére
Minden új iPhone topik ilyen az első hetekben, aztán lassan kikopnak az Apple haterek, mondjuk lehetne moderáció aki még két hónap múlva is ezredszerre is jön a 60 Hz és USB2 sebességgel...
A legújabb kedvencem, hogy azért szidják az Apple-t olyanok, akik soha nem vennének Apple terméket, mert a többi gyártó lemásolja őket. Hát akkor tessék az Android telefonok gyártóinál panaszkodni.
Ebben a topikban is ugyanaz a nick már 3-4x hozza fel az USB tempó témát, pedig már több választ kapott miért van különbség a sima 15 és a 15 Pro között. De újra papagájkodja, mi ez ha nem trollkodás, persze elbújnak az ezért van a fórum kibeszélni kamu mögé. Baromi unalmas. Az egyik a technikai okokat nem érti, a másik az üzletpolitikai okokat.
-
senior tag
-
doooo
veterán
válasz LurkerSheik #500 üzenetére
Nem, azok zárják az előzőt.
Lásd: bennük levő SoC (meg minden más is; szinte mindig az aktuális S vezette be a legtöbb újdonságot, amit aztán a Note megkapott, esetleg már tovább is fejlesztve azt).
Nincs itt mit komplikálni, így van és kész.
Huawei ugyanezt csinálta amúgy, mint az Apple (nyilván nem véletlenül). Új Kirin SoC ősszel, meg új Mate-széria.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest