Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
Olyannyira csúcskategóriás soc, hogy a nem herélt verziójú pixel 9-et lenyomja a honor 200 pro ami középkategóriás, bár a teteje. Valszeg a skyline-nál am erősebb lesz. Mondjuk engem nem izgat maga processzorerő, amíg normálisan működik a telefon, de nem attól lesz egy soc csúcskategóriás, hogy nincs jobb a cégnek, a snapdragonok sajna még mindig a legjobbak modemben meg gps-ben, és ez viszont valóban számít.
Nem tudom honnan veszed ezt a kamera dolgot, egy olyan telefonnal szemben ami ki sem jött pláne, a tesztképeket megnézve egy kiegyensúlyozott, bár nem kiemelkedő eredmény jött ki, a szoftveres javítások előtt, a telét dicsérik is külön. (A mobilarénás teszteket nem kell nagyon olvasgatni), a nagylátó is jól szerepelt, bár szokás szerint éltelenedik a szélek felé. És akkor még nem is volt gcam.
DE oda lehet tenni mellé bármelyik kategóriatársat, honor 200, motorola edge50 pro (neo),
NOthing 2a/pro, vagy a xiaomi 14t, mind jóval olcsóbban. -
haruspex
aktív tag
MOst annyira nem borzasztó vétel, hogyha a kamera számít a legjobb vétel nem szürkeimportban...
Nem volt jó ajánlat de a pixenél jobb volt.
SZar dizájn, közepes hardver, (majd elválik jönnek-e a vételi gondok az exynosból) belépő kamerák (nem tudom honnan jött, hogy jobbak, a nagylátó uaz a szenzor valszeg, (azon csodálkozom hogy nem 8m-s csoda), a normál gyengébb a 9a-ban, tele meg nincs, de rá van írva, hogy pixel.) Az üzemidő jó lesz valszeg viszonylag.
Tavaly 250 körül ment a xiaomi 14, viszonyitásként, nem egy kategória... de sztem az s24 is benézett 250 körülre.Tőlem vegyed ha tetszik, csak ez olyan mikor az iphonokat védik a hívők.
-
rtrace
junior tag
"A pixelméret önmagában nem jelent mindent."
Hát önmagában semmi nem jelent mindent, de egy 48MP 1/2.0", 0.8µm szenzor konkrétan ugyanaz, mintha egy 64MP 1/1.73", 0.8µm érzékelőnek vágnád ki a középső 75%-át.
Attól, hogy eltávolítottál a széléről pixeleket, a megmaradtak még ugyanannyi fény befogadására képesek továbbra is -> zajszintben és dinamikában nem veszít a teljesítményéből, csak a felbontás lesz kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest