- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hőfokok tekintetében mindenki fél, mikor közel van a biztonságos tetejéhez.
Pedig van, hogy ugyan azzal a gyártástechnológiával az asztali CPU 90-nél kezd throttling-olni, a mobil verzió pedig 115-ön. De akinek asztali van, az már fél, ha 85-nél jár, mert mi van, ha meghal 90-en. A laptop pedig elengedi 115-ig, és mégsem hal meg. Hahh!Amúgy már letölthető a 3.5-ös DLSS DLL TechpowerUp-ról.
-
podtibi
senior tag
válasz
yericho800 #22 üzenetére
Ha hot spot ha nem az, de teljesen normális. A 80 nem probléma. Amíg nincs 90 a memória,hotspot,gpu, addig teljesen jó. Amd kártáknál fordul elő, ha jól tudom, hogy a hot spot ott normális még akkor is ha 90-et eléri.
-
copass
veterán
válasz
yericho800 #22 üzenetére
100%-on ez a csúcs, de 70-75%-on megy. két ventis csak, meg most meleg is van.
-
copass
veterán
válasz
yericho800 #20 üzenetére
munkához kell, de csak néha engedem neki "haddmenjen", mert a fogyasztása az úgy elég meredek. így visszafogva 50-60 kWh, az havonta ~2000 Ft, csak a gépem 2x24" monitorral!
de vannak olyan számítások amikor így is meg kell inni egy kávét néha!
ettől függetlenül a Remnant 2 iszonyat jó lett, a végső boss-t 2 napomba került mire legyőztem legkönnyebben! -
copass
veterán
válasz
yericho800 #18 üzenetére
RTX 3060 12GB VRAM 64GB RAM i9-11900K (visszafogom 2.4Ghz-re akkor nem eszik annyit!
itt most engedtem neki a procit(de alig használja, 2.4 is doszt elég a játékokra), 1080 vsync/motion blur off, minden high, detailed shadow on, motion blur off, dlss performance. jó meleg van, a macska odafekszik télen!
de általában vsync on és low view akkor ~75% megy a gpu és tök halk a venti! -
Segal
veterán
Engem nem a graafika b*szott fel. Több retro kinézetű játékkal is játszottam pl most a felújított Quake-el is csak hogy tényleg a másik véglet is említve legyen, hanem az hogy köszönőviszonyban sem volt a végeredmény az ígéretekkel. Tehát nekem innentől édesmindegy hogy UE motor vagy RedEngine vagy bármi más fut alatta, ha nem azt kapom a pénzemért amit ígértek. Ja és még halasztották is...
A lényeg azóta sem rendeltem elő játékot. Szépen meg kell várni a megjelenést, esetleg belekukkantani pár videóba és leginkább várni 1-2 hónapot, mert manapság akkor már mindent is akcióznak... -
-
copass
veterán
elfut egy alacsonyabb teljesítményű hardveren is? igen. játszható maradt? igen.
dlss ezért is jó, gyengébb VGA-val tudsz játszani az újabb játékokkal is.
oké-oké a Resident Evil 4 Remake pont FSR only volt, mert amd volt a fő szponzi...így semmilyen más skálázási lehetőséget nem tehettek bele, ami egy óriási köcsögség volt az amd részéről...
de a modderek belerakták utólag és bizony jelentősen több lett az fps! -
PuMbA
titán
Azt azért megjegyezném, hogy a CP2077 óta történt egy s más, például rosszabb állapotban jöttek ki játékok jóval nagyobb gépigénnyel úgy, hogy nem voltak szebbek. Azóta tisztán látszik, hogy RedEngine-re nem lehet szavunk. Egy jó motor, ami kis gépigénnyel tud nagyon szép grafikát.
-
Segal
veterán
Ismered a fejlesztők előéletét? Én sajnos megtapasztaltam...
Persze végigjátszottam, meg vannak kellemes emlékek is a játékból, de én az életbe elő nem rendelek ezektől többet semmit. Az sem igaz amit kérdeznek...
Az alapjátékból is voltak csili-vili videók aztán a megjelenéskor meg jött az 0.1-es verzió...
Én szégyellem magam amiatt hogy a dlc-ért még pénzt mernek ezek után kérni... -
PuMbA
titán
Az kimaradt a cikkből, hogy ez a technika a natív felbontáshoz képest jobb ray-tracing minőséget eredményez, mert "kiegészíti" a sugarakat:
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty | 4K DLSS 3.5 Gameplay Reveal
Ezért hatalmas dolog!
-
PuMbA
titán
-
herion
tag
Phantom Liberty-vel kíváncsi leszek milyen lesz. A DLC megjelenése napján vajon elérhető lesz már a DLSS 3.5 is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- HP notebook topic
- 90-es években voltam gyerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest