- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Engem nem a graafika b*szott fel. Több retro kinézetű játékkal is játszottam pl most a felújított Quake-el is csak hogy tényleg a másik véglet is említve legyen, hanem az hogy köszönőviszonyban sem volt a végeredmény az ígéretekkel. Tehát nekem innentől édesmindegy hogy UE motor vagy RedEngine vagy bármi más fut alatta, ha nem azt kapom a pénzemért amit ígértek. Ja és még halasztották is...
A lényeg azóta sem rendeltem elő játékot. Szépen meg kell várni a megjelenést, esetleg belekukkantani pár videóba és leginkább várni 1-2 hónapot, mert manapság akkor már mindent is akcióznak... -
Segal
veterán
Ismered a fejlesztők előéletét? Én sajnos megtapasztaltam...
Persze végigjátszottam, meg vannak kellemes emlékek is a játékból, de én az életbe elő nem rendelek ezektől többet semmit. Az sem igaz amit kérdeznek...
Az alapjátékból is voltak csili-vili videók aztán a megjelenéskor meg jött az 0.1-es verzió...
Én szégyellem magam amiatt hogy a dlc-ért még pénzt mernek ezek után kérni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest