- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Ideje volt már cserélni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
Még mindig jobb így szerintem mintha FPS lenne és még ennyit sem látnánk belőle.
-
Busterftw
nagyúr
Ez akkor most az uj Lich King?
-
TESCO-Zsömle
titán
Nagyon adja a design. Csak attól félek, hogy a TPS nézet miatt alig fog látszani a karakter...
...meg hogy 2 milliós videókártya kell majd 4k-n az értelmes sebességgel történő futtatáshoz... -
myckey
veterán
Van itt minden, mint a búcsúban !
Az még nem probléma, ha változatos a játék, csak ne menjen át komédiába, már ha nem annak készül. -
nanocry
tag
Legendary Imagendary még a névadásba is legendásak..
Nem szégyen az ollózás, ha jól használják fel, hátha a mai trendtől valami elrugaszkodotabb lesz. Legalább nem mondhatjuk azt, hogy nem próbálkoznak valamivel. Aztán majd lesz, amilyen.
-
Daelion
őstag
Nekem bejön a stílusa, ennél nagyobb baja ne legyen a játéknak hogy 'nem reális' dolgok/megoldások vannak benne amit én pl nem is keresek vagy várok el egy sci-fi/fantasy játéktól.
'az meg,hogy lopott innen-onnan kb akármire ráfogható manapság'
Többit meg majd csak gameplay videó után ítélnék meg de nekem felkeltette az érdeklődésem. -
Dr. Akula
félisten
Kicsit túltolták a dolgot. Nemigazán tudnék elfogadható indokot mondani pl. arra hogy egy szanaszét páncélozott kreatúrának miért jó ha pont a szíve van kitéve szellőzni, egy "ide lőjetek" céltábla milyen elgondolás szerint lehetne nyerő? És hasonlók. Komolytalan, hiteltelen. Gondolom az egyetlen rendező elv az volt hogy lopokodjunk össze amit lehet más játékokból, és mindent toljunk túl. Aztán majd csak lesz aki megveszi...
-
Montanaxy
aktív tag
Ebben aztán minden van : Diablo, Alien, Scorn, Starcraft, Terminator, Resident Evil. Kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest