- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
qge
aktív tag
válasz
Tamás1966 #1126 üzenetére
Ez a lenti nem az én hirdetésen, csak láttam és meglepődtem rajta.
Sztem sem nehéz kezelni (bár évek óta miui-t használok)...persze, érdemes kehet a beállításokat végig böngészni és ovatosan/ésszel próbálkozni. És onnantól kezdve jó eséllyel tényleg "csak" appokat indítasz. Persze, lehet, hogy én sem használom ki minden lehetőséget, de akkor sem rakéta tudomány egy miui/hyperos kezelés, annyira biztos nem, hogy bukóval emiatt adjak el telefont. -
qge
aktív tag
Ennyire nehéz lenne a Hyper OS-t kezelni?
-
qge
aktív tag
válasz
Tamás1966 #945 üzenetére
Szia, miért lenne a QR kód link? Ahogy a levélben is van, oda kell tartani az olvasóhoz.
Hogy miért nem töltődik be a képernyőre, az esetleg lehet amiatt, hogy Spam mappába ment a levél, vagy vmi miatt nem tudott letöltődni a kép...sztem egy applikáció reset megoldaná... -
qge
aktív tag
válasz
darkghost80 #929 üzenetére
Szlovákia, alza vagy nay....bar tudtommal egyik sem szállít magyar honba, de hátha van ismerősöd a határhoz közel...
-
qge
aktív tag
Patent, kisebb és érzésre könnyebb, mint az előd (x3pro), a hátlap texturája tetszik, kell majd egy átlátszó tok. 😊
Fürge, pattogó rendszer, dehát végulis új...sztem össze tudunk barátkozni.Ja, nem volt hozzá töltő...ez kicsit fájt.
És nem lehet a régi irányító központra (vagy hogy hívják) visszaállni, de ez nem a készülék hibája, hanem xiaomi döntés. -
qge
aktív tag
Valakinek ötlet, hogy xiaomi.de-rol lehet-e Magyarországra rendelni? Viszonylag jó áras (350eur) és adnak hozzá ajándékot... Thanks.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest