- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Ha segítséget adni szoktál, akkor ne offold vele szét a másik topicját, ahol tényleg segítségre szorul!
''Nem semmi alak vagy...
Sajnálom a karidat...téged nem...
Teljesen egyértelmű hogy tönkrebasztad a karidat...ez a világ egyetlen részén sem garis ügy...''
Van egy olyan érzésem, hogy valahonnan ismered máshonnan a srácot, és nem csak emiatt az apró beszólás miatt cseszegeted, amit az Aqua-ra tett. Ez inkább káröröm.
Mert ilyen beszólásból látni 1000-et, akkor mindenhol fel fogsz tünni mint a védőangyal? Szerintem meg ha nem segítesz rajta, ne offold szét a topicját, max írj be annyit, hogy honnan veszed hogy behúznak az Aqua-nál, amire ő leírta volna hogy gondolta volna. Mellesleg kiderült, hogy nincs rossz véleménnyel az Aqua-ról, csak félt, hogy munkadíjat számolnak fel neki, max nem vagy tisztában a szlenggel, én egyből levágtam miről volt szó.
Sajnos ez a totyik már nem arról fog szólni, ami a probléma, hanem Rólad, és szegény srác segítése helyett inkább Rád fognak reagálni.
Mind1.
No Offense!
[Szerkesztve] -
WN31RD
addikt
''Soxor elmondtam: ilyen a stílusom, nem fogok változtatni rajta...''
Halkan és szenvtelenül megjegyzem, hogy ilyen hozzáállásba ''buktak már bele'' itt néhányan, a szakmai hozzáértésüktől függetlenül. Szerintem gondolkodj el a dolgon, egy kis kompromisszumkészség és diplomáciai érzék sosem árt. -
Grafiqs
őstag
Abszolút el kell ismerni a szakmai tudásod ez látszik a hsz.-eidből.
Persze meg kell védeni a szakma becsületét, csak nem mindegy, hogy hogyan teszed. Ugyanis (szerintem) egy idő után bántó lesz a kioktatás, és inkább visszafelé sül el, sajnos.
Azt is látni kell, hogy az esetek nagy többségében a segítő szándék vezérel.
Nekem spec. egyetlen problémám a stílusod. Néha elszállsz, és akkor a ''nevelő hangnem'' egy kicsit túl erősbe vállt. Ennyi a problémám.
Eddig is építő tagja voltál a fórumnak és bízom benne, hogy maradsz is. -
PPeter
addikt
Nem szokásom belepofázni más dolgába, de mivel több fórumon is hasonló, segítő szerepben próbálok a köz hasznára válni, mint ahogy Te is, nekem egy kicsit azért visszatetszőnek tűnik a stílusod és az alant megfogalmazott érvelésed, amelyben megvéded azt. Kikoktatni, rákoppintani az orrára olyan módon is lehet a szakmailag vagy morálisan kissé eltévelyedett ifjoncoknak, hogy közben Te magad nem sérted meg az aktuális fórum szabályzatát, azaz nem mész át pökhendi személyekedésbe - tehát Te magad nem esel át a ló túloldalára. Ugyanis onnantól kezdve, hogy elragadtatod magad, sajnos hiába nemes a cél, az eszközeidet nem szentesíti, ha Te magad is legalább annyira romboló hatással vagy a fórumra, közösségre, mint az az ifjonc, akit kikoktatni érzels zükségenek a nagyobbb tapasztalatod, korod, szakmai érettséged stb. okán. Segíteni sem kötelező - de ha már megteszed, akkor érdemes a stílussal is utat mutatni.
-
Protezis
őstag
Eddig soha nem tettem, és ezután se nagyon fogom, de most kikívánkozik belőlem.
Utóbbi hetekben nem nagyon PH-ztam, de ha véletlenül is sikerült benéznem, a legtöbb topikban láttam a nevedet, és vele együtt a hozzászólásaidat.
Te késztetést érzel, hogy:
1. offolj?
2. mindenkit leugass, és mindenkibe beleköss?
Olyan érzésem van, mintha te egy beépített ügynök lennél, és a kiskerek fizetnének.
Bocs az offért!
Mod: Te szarod a hozzászólásokat?
[Szerkesztve] -
-
FR33
aktív tag
Aqua -val nincs semmi bajom , szerintem korrektek . Arra értettem , hogy ha beviszem vga-t , és ugyebár ez nem garis sérülés akkor könnyen felszámolnak munkadijat stb stb...PErsze ez mindenhol igy van ... Szvsz nem aqua-ra mondtam , csak odairtam , hátha valaki aztmondja ott dolgozom , hozd be és kicserélem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Túra és kirándulás topic
- YouTube
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eredeti játékok OFF topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest