- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Olvasd el lécci a #10-est is és gondolkodj el rajta...
Arra piszkos módon rámozdultok (modik és házigazdák) hogy a jónép ne csesztesse itt egymást (Intel vs. AMD, ATI vs. NVIDIA, Őstag vs. Újonc)...de arra hogy a hülyegyerekek ne hergeljék egymást pl. a kereskedők ellen, arra nem figyel senki...
Idejönnek a ''itt meg itt vettem, elcsesztem/leégettem/eltörtem, le kéne gariztatni'' jellegű dumákkal, a ''okosok'' meg osztják az észt, aztán pár hsz.-el később már megy ''szemét szervizes, vérszívó kereskedő'' duma...
Gondolkozni kellene kicsit: aki ebből él, körömszakadtáig fogja védeni a profitját és nem fog válogatni az eszközökben (amúgy sem szokott)...gondolom az ilyen hozzáállás pozitív irányba fogja befolyásolni őket...
Alapelvek...LOL...
Nem csak a warez tevékenység csúnya dolog, hanem a ''faji előítélet'' és a csalás vagy a csalásra felbujtás is...
Nem szeretnélek mégegyszer figyelmeztetni!
Akkor ne tedd...
Soxor elmondtam: ilyen a stílusom, nem fogok változtatni rajta...
Nem csípem a hülyéket, az okoskodókat, a ''vak vezet világtalant'' szitukat...a tapasztalataimból/pozíciómból adódóan rendelkezem némi ismeretanyaggal...a koromból következően pedig nevelési hajlammal...inkább itt kapjon valaki néhány cinikus megjegyzést, mint később az életben néhány komoly pofont...
Neked/nektek lehet hogy nem tetszik, de én pl. látom a pozitív változásokat...jó néhány emberke van, akivel ''összeugattam'' először, aztán azóta jókat diskurálunk...okosodtak, fejlődtek és már valóban hasznos tanácsokkal tudnak segíteni másokat...
Azt is leírtam: nekem nem létszükséglet a PH! Nem szoktam segítséget kérni...adni szoktam...
Értelmes kérdésre értelmes válaszokat adok...időnként komoly terjedelemben és tartalommal...
Idézni szoktak és keresni a problémákkal...levélben is...személyesen is...
(És nem is szoktak csalódni: a zord ''virtuális'' külső érző és segítőkész szívet takar...)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged