Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz Grafiqs #28 üzenetére

Olvasd el lécci a #10-est is és gondolkodj el rajta...
    Arra piszkos módon rámozdultok (modik és házigazdák) hogy a jónép ne csesztesse itt egymást (Intel vs. AMD, ATI vs. NVIDIA, Őstag vs. Újonc)...de arra hogy a hülyegyerekek ne hergeljék egymást pl. a kereskedők ellen, arra nem figyel senki...
    Idejönnek a ''itt meg itt vettem, elcsesztem/leégettem/eltörtem, le kéne gariztatni'' jellegű dumákkal, a ''okosok'' meg osztják az észt, aztán pár hsz.-el később már megy ''szemét szervizes, vérszívó kereskedő'' duma...:(
    Gondolkozni kellene kicsit: aki ebből él, körömszakadtáig fogja védeni a profitját és nem fog válogatni az eszközökben (amúgy sem szokott)...gondolom az ilyen hozzáállás pozitív irányba fogja befolyásolni őket...;]
    Alapelvek...LOL...
    Nem csak a warez tevékenység csúnya dolog, hanem a ''faji előítélet'' és a csalás vagy a csalásra felbujtás is...:D

Nem szeretnélek mégegyszer figyelmeztetni!

Akkor ne tedd...;)

Soxor elmondtam: ilyen a stílusom, nem fogok változtatni rajta...
    Nem csípem a hülyéket, az okoskodókat, a ''vak vezet világtalant'' szitukat...a tapasztalataimból/pozíciómból adódóan rendelkezem némi ismeretanyaggal...a koromból következően pedig nevelési hajlammal...inkább itt kapjon valaki néhány cinikus megjegyzést, mint később az életben néhány komoly pofont...
    Neked/nektek lehet hogy nem tetszik, de én pl. látom a pozitív változásokat...jó néhány emberke van, akivel ''összeugattam'' először, aztán azóta jókat diskurálunk...okosodtak, fejlődtek és már valóban hasznos tanácsokkal tudnak segíteni másokat...:D
    Azt is leírtam: nekem nem létszükséglet a PH! Nem szoktam segítséget kérni...adni szoktam...
    Értelmes kérdésre értelmes válaszokat adok...időnként komoly terjedelemben és tartalommal...
    Idézni szoktak és keresni a problémákkal...levélben is...személyesen is...
    (És nem is szoktak csalódni: a zord ''virtuális'' külső érző és segítőkész szívet takar...:D)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák