- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
doberman #26338 üzenetére
Ja ja! Megerősítem!
Nekem is jó pár éve Asus routereim vannak és az eredeti fw. nem sokáig volt rajta! Megállás nélkül pörög mellette egy 2,5"-os winyó, amit még a csabai Aldi nyitásakor vettem. Meg van osztva Sambával, így az összes Windowsos és Androidos kütyü dolgozik rá. Megosztja a lézernyomtatót és ott lakik a torrent szerver is.. Így napi 24 órában seedelek és ehhez nem kell egy nagyfogyasztású gépnek pörögnie. Mivel fix ip címem van akár kívülről is el tudom érni bármikor. Az Androidos kütyükre wifivel szoktam másolni, nem kell gépre dugni őket.
Szóval tessék csak Linuxozni, mert az mondhatni kötelező, ha nem csak átlaguser akarsz lenni, akit a. MS 100-szor is megszop@t!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest