Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Szia Geby!
Végig néztem!Nagyon sok igazság van benne...talán túl sok is...Pazarol a világ!
* * *
Volt egy ideillő mondás: " Nem Apáinktól örököltük a Földet,hanem gyermekeinktől kaptuk kölcsön! " Sokan nem fogják ezt fel...
Az egyik ismerősöm -ha tehetné- még a WC-re is kocsival menne...
Ez pont ilyen,amikor valaki megfeszelt,húzott procival és VGA-val netezik...
* * *
Gondolom, hogy még most sem preferájla a házikóját?
ERRE: Nagyon megváltozott a Kutyid...és mindjárt kettő is lett belőle!
* * *
Meg kellett lépniük...Rengeteg csaló és unatkozó van jelen az oldalon!Pár napja leltem rá erre is!Mi értelme van ennek?
Próbálják megvédeni az Eladót és a Vevőt is!Ennek pedig ára van!Te sem szeretnél egy újabb csalóba/átverős alakba botlani?Emlékezz vissza azokra a megégett Corsair-ramokra,amiket itt vettél valakitől...milyen jó volt a visszavásárlási garancia?
Mondjuk Én eleve helyben biznyákolok!Legutóbb is majdnem elvitték a VGA-kártyámat és ha Te nem szólsz időben,akkor egy hulladék tápegység (OFF)szinte(/OFF) azonnal hazavágta volna az amúgy tökéletesen működő zsugámat!Se pénz-se VGA nem lett volna!Nekem ennyit nem ért volna meg ez a biznyák...A vevőjelölt váltig állította, hogy jó tápja van!Mint kiderült egy 500W-os "igen megbízható" DEER-ről volt szó,amivel még sohasem volt semmi gond!Arra viszont nem gondolt, hogy a VGA-m simán megesz 200+ W-ot játék közben!!!Az a 'táp' a tartós terhelést tuti, hogy nem bírt volna ki és vitte volna magával a cuccot...
* * *
Itt közülünk Te bizniszelsz a legsűrűbben és a legtöbbet!Te biztos sok mindent láttál már!
* * *
Tááo!
" Osi néni " Ezen dőltem!
* * *
" amper mennyi van benne? Az a lényeg, hogy indítóamper jó sok legyen
Ha jól tudom 9,x V aminél már leül és csendben marad! " Ezt a mondatodat többször át kellett olvasnom,de még most is csak nevetni tudok rajta!Az áram a kapocsfeszültség és a terhelő ellenállás hányadosa! I=U/R a terhelőáram szinte állandó,de a gyenge akku kapocsfeszültsége folyamatosan csökken!Ezáltal a kivehető áram és ezzel a forgatónyomaték is sokkal kevesebb lesz!10.4V alatti kapocsfesszel rendelkező akku már soha nem lesz megfelelő...Átmenetileg még használható lesz,de cserélni kell majd!
* * *
Várjuk ki a végét is!Meg kell találni a középutat!Ha túl drága lesz a szolgáltatás, akkor csökken az oldal látogatottsága is...
Aktív témák
Hirdetés
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest