Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
fero02 #37320 üzenetére
" A boltban volt olyan, h úgy jött vga, h 2 db kondi az antisztatikus zacskóban volt. " Ez azért elég durván hangzik!
Dobozos vagy OEM (zacsis) termék volt?Nem mind1!
ODD-vel kapcsolatban Nekem is voltak rossz tapasztalataim (gyártmányt direkt nem írok)!Egy CD-writer/DvD-reader kombóról van szó!Még 2002-ben vettem!Nem használhattam túl sokat.Egyszer csak gondolt egyet és random módon kezdett csak olvasni!Még most is megvan, mert a gyári Audio-CD és egy-két gyári adatlemezt még kezelni tud!
Azóta egy Pio 108-ast használok, ami nem egy mai darab,de semmi gondom sem volt vele!
* * *
" elég sok probléma akad velük, na meg a giga 68xx kártyákkal is, fórumba utána lehet olvasni. " Vajon milyen használat közben?Egy amúgy teljesen tökéletesen működő cuccot hamar haza lehet vágni egy felesleges vagy eszetlen tuninggal!Aztán persze gyorsan rá lehet fogni, hogy az adott termék egy hulladék...Miközben más dolog áll a háttérben!
* * *
Ott volt például az első -és eddig utolsó- FSP-Bluestorm tápom!Mindenki tudja, hogy milyen kategória?!Újonnan vettem és kibírt 2napot!Behalt a hűtése és javíthatatlan volt!
Kifogtam egy gyári hibásat!Ettől még a többi jó...Azóta egy Zalmit használok, amivel soha-semmi gondom nem volt!Egyszerűen elnyűhetetlen!A rendszeres kiporolást meghálálja!
Júúúj.Itt lenne az ideje ismét kitakarítani a teljes masinát!
* * *
Külön postot érdemelne: KLIKK Nagyon szerettem a filmjeit!Azok a grimaszok...
Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest