Aktív témák
-
Il Padrone
senior tag
Szia,
szerintem nincs, de vagy dolgozz rajta sokat, vagy jatsz rajta sokat, kerjel tunerkartyat azon nezd a TV, hivd a haverokat egy LAN partykhoz.
Az en ceges monitorom minden este szol, mikor menjek haza, mert elkezd torzulni a kepe. :DD
(Tanacsat nem mindig szoktam megfogadni, kikapcsolom hulni, de ezen a heten amikor szolt engedelmeskedtem :D ) -
Il Padrone
senior tag
Szia,
szerintem a halozati dugo kihuzasa utan szedd le a monitor hatso burkolatat, es takaritsd ki rendesen, alaposan, foleg a fekete koromra hasonlito porreteget, es ahol kontaktot latsz, kontakspray.
Ezutan atnezed a csatlakozokat, mindegyik tuske megvan-e az apaban, nem mozog, nem tort ki jo erintkezik, vidikartya felfekszik-e.
Es ha ezen muvelet utan meg mindig jelentkezik a problema, es nem garis a monitor, vagy szerviz (jo ha ismeroshoz viszed), vagy uj moitor.
Udv -
PeliScan
addikt
Hát, szerintem ne ijedj meg nagyon. Nekem szinte ue volt a problémám, a megoldás pedig: épp valami miatt pár nappal azelőtt szétkaptam a gépet, és nem csavartam be a vidikártyát rendesen. Lötyögött egy kicsit az AGP slotban, mire hol a kék, hol a vörös szín került túlsúlyba... :DD
Bár én lama vagyok, szal lehet, hogy ez itt fel sem merül.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest